Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στο τέλος χτύπησε ο Όλυμπος

O Όλυμπος Γυμνού παρά το ότι αγωνίστηκε με 10 παίχτες για περίπου 75΄ αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 απέναντι στον Α.Ο.Ν.Α. και έφυγε από την Αρτάκη με ένα βαθμό που ίσως στο μέλλον αποδειχθεί χρυσός.Ο Όλυμπος με υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο τον Π.Κοντογιάνη πάλεψε το παιχνίδι και στο τέλος δικαιώθηκε. Από την άλλη πλευρά η Αρτάκη δεν κατάφερε να κλειδώσει το ματς παρά το ότι έπαιζε με παίχτη παραπάνω και το πλήρωσε.
Στο α΄ μέρος ο Α.Ο.Ν.Α. παρά το ότι είχε την υπεροχή η μόνη φορά που απείλησε ήταν στο 44΄ όταν ο Μαστροκώστας σούταρε όμως η μπάλα πέρασε λίγο αουτ. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να χτυπήσουν στην κόντρα όμως τόσο ο Αργύρης στο 18΄ όσο και ο Κοτρογιάννης στο 35΄ δεν βρήκαν στόχο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ατυχία να μείνουν με 10 παίχτες στο 19΄ λόγω αποβολής του Ντούρμα για εξύβριση στα θεία.
Στο 2ο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού ανέβηκε με τις 2 ομάδες να ζητάνε το γκολ.
Στο 50΄ ο Μαστροκώστας σέντραρε παράλληλα με την εστία όμως ο Μπασούκος δεν κατάφερε να βρεί την μπάλα. Ο Βεσέλι στο 51΄ εκμεταλεύτηκε ολιγωρία στην άμυνα της Αρτάκης το πλασέ που επιχείρησε όμως πέρασε αργά και βασανιστηκά έξω από τα δοκάρια. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 62΄ όταν ο Μπασούκος σέντραρε από δεξιά και ο Μαντάς με τακουνάκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μωραίτη. Στο 75΄ ο Μπαλαμπάνης με δυνατή εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Όλυμπου. Το παιχνίδι είχε φτάσει στις καθυστερήσεις και ενώ όλοι πίστεψαν ότι ο Α.Ο.Ν.Α. θα πάρει το τρίποντο ο Β. Ρουμπής είχε αντίθετη άποψη. Σε μία μακρινή μπαλιά κατέβασε ωραία την μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή εκεί δέχθηκε το μαρκάρισμα αμυντικού της Αρτάκης με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα αδιαμαρτύρητα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος με  την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα παρότι ο Τσάμαρης έπεσε στη σωστή γωνία.

Ο πολυτιμότερος : Φώτης Βεσέλι
Ο μέσος του Όλυμπου πήρε στις πλάτες του την ομάδα καθώς έτρεξε ατελείωτα χιλιόμετρα και έδωσε πολλές μάχες στις περισσότερες από τις οποίες ήταν νικητής
 Αδύναμος κρίκος:
Η αμυντική λειτουργεία των γηπεδούχων που δεν λειτούργησε σωστά στο σημερινό παιχνίδι με αποκορύφωμα την φάση στο τέλος του παιχνιδιού.
Που κρίθηκε το παιχνίδι
 Στο πάθος και στην θέληση για θετικό αποτέλεσμα των νεαρών του Όλυμπου παρά το αριθμητικό μειονέκτημα.

Α.Ο.Ν.Α. Τσάμαρης Μαστροκώστας Μπαλαμπάνης Σεχάι Πουρνής Ταψής Μπασούκος Κονόμι( 81΄ Κηρύκος) Χρόνης(46΄ Αποστόλου) Μιχαλάς Μαντάς




Όλυμπος Γυμνού: Μωραίτης Κιούσσ
ης Σακκής(80΄Κιούσσης Β.) Αργύρης Ξουρής Βεσέλι Ντούρμας Σταματούκος Γ.( 60΄Κηρύκος) Κοτρογιάνης Ρουμπής Β. Αργύρης Σ.(Ζαχαριάς)