Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στον τελικό ο Λήλας 0-2 και στην Αυλίδα

Το εισιτήριο για τον τελικό σφράγισε ο  Λήλας Βασιλικού μετά από 17 χρονιά επικρατώντας δίκαια και στην Αυλίδα  με σκορ 2-0 .Οι παίχτες του Νίκου Ρόγκα μπήκαν αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο να κλειδώσουν την πρόκριση.
Στο 14' εξαιρετική εκτέλεση φάουλ  του Νάνου λίγο κάτω από την μεσαία γραμμή  αιφνιδίασε  τον Βασιλείου κάνοντας το 0-1 και βάζοντας τέλος σε κάθε ελπίδα πρόκρισης για τους γηπεδούχους.
Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν  να πιέσουν του αντιπάλους τους και να πετύχουν κάποιο γκολ που θα τους έβαζε στο παιχνίδι χωρίς όμως να τα καταφέρουν .
Η καλύτερη στιγμή για τους παίχτες του Τάσου Ταυταρίδη    ήταν στο 45' όταν κεφαλιά  του Τζαφέρου σταμάτησε στο δοκάρι του Μαντά
Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι στο παιχνίδι και στο 75' ο Μαστροκώστας με πλασέ σφράγισε το εισιτήριο για τους φιλοξενούμενους πετυχαίνοντας το 0-2.
Στο 86' ο Καρλατήρας πέτυχα γκολ για την Αυλίδα αλλά ακυρώθηκε ως  οφ σάιντ. (διαμαρτυρίες για τους γηπεδούχους).

  ΑΥΛΙΔΑ (Τάσος Ταυταρίδης):
Βασιλείου, Τζαφέρος, Βισβίνης (73' Λειβαδίτης), Καρλατήρας, Δουρδουβέλας, Κάκιος, Στέργκου, Καλοχωρίδης, Χ. Ελευθερίου, Κουτσαυλής, Λάμσε.
ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ (Νίκος Ρόγκας):
Μαντάς, Κικίδης (88' Μπούρικας), Ευαγγελινός, Αυλωνίτης, Ντούνας, Σίμος, Νάνος, Καραχάλιος, Ροντρίγκο (85' Κοκάλας), Μαστροκώστας, Χρηστίδης (73' Κίσσας).