Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΟΝΑ - Παντριαδικός 1-2

Ήττα σοκ για την Αρτάκη στο Ν Κίλιμπας από τον Παντριαδικό με 1-2, σε ένα αγώνα όπου οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο εικοσάλεπτο, για την συνέχεια ο Παντριαδικός ισορρόπησε και στην επανάληψη κατάφερε να προηγηθεί, ισοφαρίστηκε και 7' πριν την λήξη του αγώνα πήρε την νίκη από τον ΑΟΝΑ που στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν καλύτερος, είχε δοκάρια και δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την υπεροχή του.
Δυνατά μπήκαν οι γηπεδούχοι στο πρώτο εικοσάλεπτο και στο 18' το δοκάρι σταμάτησε την μπάλα που κατευθυνόταν στα δίχτυα μετά από κόρνερ του Μπαλαμπάνη. Μετά το 25' ο Παντριαδικός ισορρόπησε και το ημίχρονο έληξε ισόπαλο 0-0.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ με γκολ που πέτυχε στο 62' ο Καραντάκης 0-1.
Η Αρτάκη ισοφάρισε στο 79' με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπαλαμπάνη 1-1 από πολύ πλάγια.
Στο 83' και πάλι με τον Καραντάκη ο Παντριαδικός πήρε κεφάλι στο σκορ γράφοντας το 1-2.
Στο 88' ο Παντριαδικός έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει τρια τα τέρματα του με τον Τσούτση να πλασάρει από κοντά αλλά ο Τσάμαρης έσωσε την εστία του.
Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν την νίκη και τον ΑΟΝΑ να απομακρύνεται από την κορυφή.
ΑΟΝ Αρτάκης (Δημ. Λύκος):
 Τσάμαρης, Μαστροκώστας, Μπαλαμπάνης, Πεππές, Ταψής, Μαντάς, Μπελίτσος, Κονόμι, Χ. Ανέστης, Μιχαλάς (64' Κηρυκος), Κολιόπουλος.
Παντριαδικός (Άγγελος Βογιατζής):
Οικονομίδης, Pashai, Κέριζα, Γκρινιάρης, Τσαλιαγκός, Μπελίτσος, Γ. Χασάνδρας, Αρχοντούλης (73')Σιαραπης, Τσούτσης, Καραντάκης, Δ. Χασάνδρας.