Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νίκη των Αρτέμιδων με δύο γκολ της Μιχαέλας Αναγνώστου


Για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, σήμερα το γυναικείο τμήμα του ΑΟ Ωρεών (οι αποκαλούμενες Αρτέμιδες) αντιμετώπισαν στο γήπεδο Ιστιαίας την αντίστοιχη ομάδα του Παμπαιανικού.
Οι φιλοξενούμενες προηγήθηκαν στο σκορ αλλά στη συνέχεια, η Μιχαέλα Αναγνώστου που αποδείχτηκε χρυσή αλλαγή, κατάφερε την ανατροπή και έδωσε την νίκη στις Αρτέμιδες επιτυχαίνοντας δύο γκολ.

Φάσεις του αγώνα

21΄ Η Κωνσταντινίδη σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά η Ευαγγελοπούλου μπλοκάρει.
23΄ Η Χριστοφορίδου τροφοδοτεί την Παπαδοπούλου η οποία στέλνει την μπάλα στο κάθετο δοκάρι, η μπάλα επιστρέφει στην Κυρπισλίδη που προσπαθεί για σουτ και τελικά μέσα στο χαμό που δημιουργήθηκε ένα μέτρο από την τελική γραμμή, η άμυνα βγάζει σε κόρνερ την μπάλα..
33΄ Η Σταθαρά μπαίνει στην περιοχή, η τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων βγαίνει και πέφτει στα πόδια της μπλοκάροντας. Εκεί η Σταθαρά βρίσκεται στο έδαφος και οι γηπεδούχοι ζητούν πέναλτι.
49΄ Σχεδόν επανάληψη της προηγούμενης φάσης, αυτή τη φορά με την Δημητροπούλου.
58΄ Η Τζανή μπαίνει στην περιοχή των κοριστών της Βόρειας Εύβοιας και με όμορφο σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της Ευαγγελοπούλου, λίγο κάτω από το οριζόντιο δοκάρι της, δίνοντας προβάδισμα στις φιλοξενούμενες, 0 - 1.
66΄ Η Μιχαέλα Αναγνώστου που έχει μπει σαν αλλαγή, μπαίνει  στην περιοχή και σουτάρει πάνω στο σώμα της Παπαδάτου που πέφτει και σε δεύτερο χρόνο, επιστρέφοντας η μπάλα στα πόδια της, σε άδειο τέρμα πλέον,  φέρνει το παιχνίδι στα ίσια, 1 – 1.
Παμπαιανικός

72΄ Πολύ καλό σουτ της Κυρπισλίδη στο δεύτερο δοκάρι, τρέχει με υπερένταση η Παπαδάτου και διώχνει σχεδόν πάνω στην τελική γραμμή σε κόρνερ.
76΄ Για άλλη μια φορά η  Μιχαέλα Αναγνώστου μπαίνει από δεξιά μέσα στην μικρή περιοχή και από πλάγια με πλασέ προς το δεύτερο δοκάρι βρίσκει τα δίχτυα και κάνει την ανατροπή, 2 – 1.
82΄ Και πάλι η Μιχαέλα Αναγνώστου με ατομική προσπάθεια προωθείται και βρίσκεται στα όρια της περιοχής της Παπασιδέρη Ε. που μπλοκάρι του σουτ της παίκτριας των Αρτέμιδων.
85΄ Ωραίο και δυνατό σουτ της Κυρπισλίδη περνάει λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Α.Ο. Ωρεών (Αρτέμιδες) (Κυρπισλίδης) :
Ευαγγελοπούλου, Παντελίδη (50΄ Καραβά), Σταμούλου, Καπελαρή Ε, Παπαδοπούλου, Ρίγγου, Τίνιου, Κυρπισλίδη, Σταθαρά (86΄ Χατζή), Χριστοφορίδου, Δημητροπούλου (59΄ Αναγνώστου)

Παμπαιανικός (Χιωτάκης):
Παπαδάτου (74΄ Παπασιδέρη Ε), Παπασιδέρη Α (84΄ Καβούρη), Ρίζου, Σιδερά, Μαστροδήμα, Γκότση, Κοτσώνη, Κωνσταντινίδη, Μπισμπικούλα, Μένδου, Τζανή

Διατητής: Γεωργαντάς
Βοηθοί: Φλούδα – Δημητρίου
(όλοι από το Σύνδεσμο Βοιωτίας)


Δείτε φωτορεπορτάζ κάνοντας ΚΛΙΚ στη φωτογραφία που ακολουθεί
https://goo.gl/photos/P2TsCmWDQ3tD4bsa7