Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στην επανάληψη καθάρισε ο Ταμυναικός

Με 2 γκολ του Κρόκου Ταμυναικός πέρασε από τον Ελλήσποντο με 0-2 και η ομάδα του Β.Ντόβολη κατακτά τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.
Οι 2 αντίπαλοι μπήκαν νωχελικά στο παιχνίδι σαφώς επηρεασμένοι από την αποχή του ενός μήνα από τους αγωνιστικούς χώρους κάνοντας αρκετά λάθη.
Μετά το 15΄ ο ρυθμός του παιχνιδιού ανέβηκε και οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη υποψία ευκαιρίας το σουτ όμως του Κοκκάλα πέρασε έξω από τα δοκάρια του Χιώτη.
Ο Ελλήσποντος στο 26΄ έχασε την μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν ο Λάζρι από το ύψος της μεγάλης περιοχής εξαπέλυσε έναν κεραυνό και ενώ ήταν έτοιμος να πανηγυρίσει ο Μπασινάς απογειώθηκε στο δεξί παραθυράκι και έδιωξε σε κόρνερ.
Στη συνέχεια του παιχνιδιού ο Ταμυναικός είχε την κατοχή της μπάλας όμως οι γηπεδούχοι ήταν πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις.
Στο 45΄ σε φάση διαρκείας στα καρέ του Ελλήσποντου ο Σταμέλος σούταρε όμως ο Κούτρας έδιωξε την μπάλα πριν αυτή περάσει την γραμμή.
Στο β΄ ημίχρονο ο Ταμυναικός ανέβασε στροφές και άσκησε πίεση στους γηπεδούχους .
Στο 55΄ ο Κούρτης δεν κατάφερε να νικήσει τον Χιώτη το σουτ του οποίου μπλόκαρε.
Στο 65΄ ο Κρόκος μπήκε στο παιχνίδι και ήταν αυτός που όρισε την τύχη του παιχνιδιού.
Τρία λεπτά μετά την εισοδό του εκμεταλλεύτηκε την σέντρα του Σταμέλου και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.
Στο 74΄ με ωραία ατομική προσπάθεια μπήκε στην μεγάλη περιοχή και με σουτ έγραψε το 0-2 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς των φίλων του Αλιβερίου.
Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το παιχνίδι με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Κοκκάλα με 2η κίτρινη κάρτα στο 89΄
Το τελικό σφύριγμα βρήκε τον Ταμυναικό δίκαιο νικητή απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα του Ελλήσποντου η οποία φωνάζει για μία περίπτωση πέναλτι στο α΄ μέρος.
Ο ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΣ
Τον τίτλο παίρνει ο σκόρερ των 2 τερμάτων Κρόκος αφού κατάφερε με την είσοδο του να λύσει τον γόρδιο δεσμό των φιλοξενουμένων.
Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Στο 25΄ η φανταστική απόκρουση του Μπασινά στον κεραυνό που εξαπέλυσε ο Λάζρι.
ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Στη καλή απόδοση των 2 ακραίων του Ταμυναικού του Σταμέλου και Κούρτη.
Από τα πόδια του πρώτου ξεκίνησε η φάση του 1ου γκολ και γενικά αποτελούσαν μόνιμη πηγή κινδύνου για τους γηπεδούχους.

Ελλήσποντος; Χιώτης Κατσικαβάλης Νάτσης Μαραγκός Κούτρας Αγγελάκης Νικολάου Νόνας( 81΄Τζαφέρος) Κοβός Λάζρι( 60΄Μπαιμπάκης) Στρατής( 82΄Νάνος)




Ταμυναικός: Μπασινάς Αναστασίου Β. Πιλάτης Καρατζάς Αναστασίου Σ.( 65΄ Κρόκος) Κοκκάλας Φωτιάς Τσάγκος Σταμέλος Ρέτσας( 70΄Λελούδας) Κούρτης ( 88΄ Μαντασάς)