Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Φανούρης Μαυρούτσικος και πάλι στον ΑΟ Ωρεών

Είναι γεγονός πλέον και επίσημα, ότι ο Φανούρης Μαυρούτσικος επέστρεψε και πάλι στην ομάδα που τον… «γέννησε», στην ομάδα του χωριού του, στον ΑΟ Ωρεών.
Όπως ο ίδιος μας δήλωσε σήμερα, επιστρέφει στην αγαπημένη του ομάδα στην οποία και ανήκει. Ο Φανούρης είχε δοθεί την περασμένη χρονιά σαν δανεικός στην ΑΕ Ιστιαίας που αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία και η διαδικασία επιστροφής του είναι δεδομένη, μιας και το δελτίο του έχει ήδη εγκριθεί από την ΕΠΟ.
Ο Γιάννης – Φανούρης μας επεσήμανε πως επιστρέφει γεμάτος εμπειρίες από την ΑΕ Ιστιαίας και την Γ΄ Εθνική και ευχαριστεί τόσο τους πρώην προπονητές του όσο και τους πρώην συμπαίκτες του.
Το ερχόμενο διάστημα, ο νεαρός παίκτης μας είπε  πως θα  προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ΑΟ Ωρεών και θα επικεντρωθεί στα μαθήματά του σαν μαθητής του Λυκείου Ιστιαίας.
Τέλος να πούμε πως  υπάρχει και το ενδεχόμενο ο Φανούρης να είναι στην διάθεση του Κώστα Ζυγογιάννη και να συμπεριληφθεί στην 18άδα των Ωρεών στο ερχόμενο παιχνίδι με το Πήλι, αν το δελτίο του προλάβει να έλθει στην ομάδα του μέχρι τότε.