Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νίκη τίτλου για τον Άρη Αγ. Ιωάννη 4-1 τα Ν. Στύρα

Νίκη τίτλου πέτυχε ο Άρης Αγ. Ιωάννη με 4-1 επί των Ν Στύρων και χρειάζεται πλέον ένα βαθμό στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια για να εξασφαλιστεί και μαθηματικά ο φετινός τίτλος.
Κυρίαρχη καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού η ομάδα του Άρη με μεγάλο ποσοστό κατοχής , εξαιρετικό ποδόσφαιρο και πολλές χαμένες ευκαιρίες να τελειώσει το ματς από το πρώτο μισάωρο του παιχνιδιού.
Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου σε μία αντεπίθεση η ομάδα των Ν.Στύρων προηγήθηκε ανοίγοντας το σκορ αφού βάση του άγραφου κανόνα του ποδοσφαίρου η μπάλα τιμωρεί.
Άμεση η αντίδραση των γηπεδούχων , 2' αργότερα μετά από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια η οποία είχε τελικό αποδέκτη τον Λευτέρη Μήτρου ισοφάρισε με κεφαλιά κάνοντας το 1-1.
Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα δεν άλλαξε και ο Άρης πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και το γκολ ήταν θέμα χρόνου,το οποίο ήρθε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δημήτρη Τσέλα ο οποίος άφησε άγαλμα τον αντίπαλο γκολκίπερ γράφοντας το 2-1.
Ο Αργύρης Μήτρου με εξαιρετικό σουτ έγραψε το 3-1 και το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Κώστας Νικολάου ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ασίστ του Λευτέρη Μήτρου και έγραψε το τελικό 4-1.
Μετά τον αγώνα το Δ.Σ έκανε την ακόλουθη ανακοίνωση:
''Συγχαρητήρια σε όλους για την μεγάλη σημερινή νίκη και αυτή την εξαιρετική χρονιά που διανύει η ομάδα μας , την Διοίκηση , τον προπονητή της ομάδας Γρηγόρη Γκογκορώση , του παίκτες αλλά και τους φιλάθλους για την μεγάλη παρουσία τους & που για έναν ακόμα αγώνα ήταν ο 12ος παίκτης της ομάδας.
Επιτέλους οι κόποι πολλών ετών από όλους τους συντελεστές δικαιώνονται και η ομάδα μπορεί πλέον να θεωρείται ομάδα της Β'  Κατηγορίας ως Πρωταθλήτρια του 3ου Ομίλου της Γ'  κατηγορίας'' .