Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 26 Μαρτίου 2017: Κόλλησαν στο 0-0 Λήλας και Δροσιά

Την μεγάλη  ευκαιρία να βάλει πλάτη το Αυλωνάρι έχασε η ομάδα της Δροσιάς μιας και αναδείχτηκε ισόπαλη 0-0 στο Βασιλικό απέναντι στον Λήλα. Πολύ καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο εκεί όπου οι προσπάθειες οι τελικές ήταν συντριπτικά περισσότερες όμως έβρισκαν τείχος στο πρόσωπο του πολύ καλού για άλλη μια αγωνιστική Μαντά.
Χώρια το κάθετο δοκάρι που είχε η ομάδα του κ.Τσιμιχόδημου με το καλημέρα όταν σε φοβερό φάουλ του Ευσταθίου έβαλε λίγο το χεράκι του και ο Μαντάς.
Στο 15 σουτ πάλι του Ευσταθίου ο Μαντάς ήταν εκεί,όπως και στο 18'το μακρινό σουτ του Τσοπεή είχε πάλι την γνωστή κατάληξη δηλαδή διώξιμο Μαντά σε κόρνερ.
Και στο 22΄στην μοναδική φάση που δεν ήταν πρωταγωνιστής ο πορτιέρο του Λήλα τότε που ο Δεληγιώργης δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα μετά από παράλληλη σέντρα του Πολυχρόνη.
Κάπου εκεί ο επιθετικός οίστρος των φιλοξενούμενων κόπασε οι του Λήλα βγήκαν σιγά-σιγά στο ξέφωτο και απείλησαν με μια κεφαλιά του Καραχάλιου που έφυγε ξυστά πάνω από τα δοκάρια.

Στο β' ημίχρονο υπήρξε μοιρασμένο ματς και ακόμη και τότε οι της Δροσιάς θα μπορούσαν να φύγουν με το πολύτιμο τρίποντο όταν μια στο 74' σούτ του Πολυχρόνη έδιωξε ο συνήθης ύποπτος, ενώ στις καθυστερήσεις ο Τσομάτσκα γύρισε σαν πίβοτ και το αριστερό σουτ κατέληξε ελάχιστα άουτ.
Ενδιάμεσα στο 80' ένα φάουλ φωτοβολίδα του Μαστροκώστα είχε τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι και έφυγε κόρνερ αφού κόντραρε σε σώματα αντιπάλων.Τελευταία ευκαιρία για την Δροσιά στο 92' όταν ο Μπούρικας σέρβιρε στον Τσιμιχόδημο ο οποίος φάτσα με τον Μαντά πλάσαρε απελπιστικά άουτ.

Έτσι μετά και τα χθεσινά ματς έμειναν Δροσιά και Αυλωνάρι να παλεύουν για μια θέση στον ήλιο .Η διαιτησία των Λάμπρου ,Χατζηκαμαγιάννη και Αντωνίου κυριολεκτικά άψογη.

Λήλας
Μαντάς,Κικίδης,Μπούρικας Χρ [91'Τσώρας] Αυλωνίτης, Κουτσαυλής, Κουκουμούσης, Κισα [46'Ποδαράς] Καραχάλιος, Ροντρίγκο,Μαστοκώστας, Ευαγγελινός
Δροσιά
Κατσιμήτρος, Τσούτης, Γκίκας, Πεππές, Δημητρίου, Τζαφέρος [50'Τσομάτσκα] Πολυχρόνης, Μπούρικας Τσουπεής, Ευσταθίου, Δεληγιώργης [75Τσιμιχόδημος].