Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 26 Μαρτίου 2017: Χρυσός βαθμός για το Αυλωνάρι 1-1 μέσα στα Ψαχνά

Χρυσή ισοπαλία απέσπασε η ομάδα του Αυλωναρίου μέσα στα Ψαχνά  με σκορ 1-1.
Οι παίχτες του Γιάννη Μπασούκου κατάθεσαν ψυχή μέσα στο γήπεδο και με την τύχη με το μέρος τους πήραν πολύτιμο βαθμό μέσα σε μια δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή  του Ηρακλή Ψαχνών.
Από την άλλη οι γηπεδούχοι μπορούμε να πούμε πως στάθηκαν άτυχοι ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο όπου έχασαν σωρεία ευκαιριών να πετύχουν πολλά τέρματα.
Δυνατά ξεκίνησαν το παιχνίδι οι  παίχτες του Τάκη Σπυρόπουλου όπου στα πρώτα 25' κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο.
Με το καλήμερα και μόλις στο 5' ο Μαναρίτσας μόνος απέναντι από το Χροναίο σούταρε άουτ.
Ο επιθετικός μονόλογος συνεχίστηκε για τους γηπεδούχους όπου κατά διαστήματα έπαιξαν
καταπληκτικό ποδόσφαιρο.
Στο 19' και 21' ο Γκούρλας από καλή θέση εξαπέλυσε ωραία σουτ όπου δεν είχαν ευτυχή κατάληξη για εκείνον και την ομάδα του.
Στο 23' ο Μαναρίτσας μέσα από την περιοχή και αυτός σούταρε άουτ,ενώ στο 25 ' ο Γκούρλας από καλή θέση σπαταλά άλλη μια καλή ευκαιρία για τον Ηρακλή .
Στο 36' κόντρα στην ροή του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι σε μια αντεπίθεση, (από τις λίγες που επιχείρησαν στο παιχνίδι) με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ του Τσαλιαγκού έκαναν το 0-1 παγώνοντας τους γηπεδούχους.
Ίδια εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο με του γηπεδούχους  να πιέζουν τους φιλοξενούμενους οι οποίοι είχαν αμυντικό προσανατολισμό να κρατήσουν το σκορ.
Στο 58' σουτ του Τουρκοχωρίτη μπλόκαρε ο Χροναίος σταθερά.
Στο 62' ο Σκριβάνος εκτέλεσε κόρνερ ο Μαναρίτσας στο πρώτο δοκάρι έπιασε την κεφαλιά άουτ.
Στο 66' ο Μαναριτσας στοπάρει ωραία την μπάλα μέσα στην περιοχή μόνος απέναντι από τον Χροναίο σούταρε πάλι άουτ.
Στο 71' είχαμε την ισοφαρίσει για τον Ηρακλή Ψαχνών με τον Σκριβάνο Παναγιώτη του Δημητρίου να πιάνει ωραίο συρτό σουτ και να κάνει το 1-1.
Στο 89' ο Μουτουσίδης σούταρε μέσα από την περιοχή ο Δήμου(κορυφαίος του γηπέδου) πάνω στην γραμμή έσωσε την ομάδα του από βέβαια παραβίαση.

Ηρακλής Ψαχνών:(Τάκης Σπυρόπουλος)
Ανδρούτσος, Μαρίνος, Δούλος, Μπουρνάζος,( 63'Σκριβάνος Π του Λ), Γκάβαλης, Γκούρλας, Ντούμας, Τουρκοχωρίτης, Μαναρίτσας(85'Στούπας), ΣκριβάνοςΠ του Δ, Παππας, (65'Μουτουσίδης)

Αυλωνάρι:(Γιάννης Μπασούκος)
Χροναίος, Δαφνής, Μπεργανάκου, Καραμπίνης, Κόκκος, Παπίλας, ΒασιλείουΒ,ΒασιλείουΔ,(27'Φραγγής), Τσαλιαγκός(76'Λύκος), Δήμου, Οdmiambo, (55'Περιβολάρης).
Δηλώσεις Γ. Μπασούκου







.