Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο ΑΟ Ωρεών στην εκπομπή «Δέκα στην ενημέρωση» της ΕΡΤ 1 (VIDEO)

Στην εκπομπή «Δέκα στην ενημέρωση» της ΕΡΤ 1 παρουσιάστηκε η ομάδα του ΑΟ Ωρεών.

Η εκπομπή πραγματοποιήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου 2017 και εκεί έγινε αναφορά και στο ανδρικό και στο γυναικείο τμήμα της ομάδας.

Ο Πρόεδρος Νίκος Θεοδώρου μίλησε τηλεφωνικά με τους παρουσιαστές δημοσιογράφους Νίκο Αγγελίδη και Χρήστο Παγώνη και αναφέρθηκε και στα δύο αγωνιστικά τμήματα του ΑΟ Ωρεών, στους Νίκο Μαυρούτσικο και Αντώνη Πατσή, στη δημιουργία της γυναικείας ομάδας και στην πορεία της ανδρικής αλλά και για το πώς η ομάδα τα «βγάζει» οικονομικά.

Στην εκπομπή φαίνονται και πλάνα από τα παιχνίδια ΑΟ Ωρεών με Κήρινθο και Αρτεμησιακό, ενώ να επισημάνουμε πως τα πλάνα αυτά είναι του ΔΙΑΥΛΟΣ News – EviaGoal, κάτι που φαίνεται και στην οθόνη σας.

Χαρείτε λοιπόν αυτή τη συνέντευξη – αφιέρωμα στον ΑΟ Ωρεών της κρατικής τηλεόρασης, απολαύστε τους ποδοσφαιριστές της περιοχής μας, τα γκολ που πέτυχαν οι ποδοσφαιριστές της μέσα από πλάνα του EviaGoal – ΔΙΑΥΛΟΣ News.

Κάντε κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί για να δείτε το Video
http://diavlosnews.gr/diavlos/index.php/en/2016-07-18-09-32-17/protoselida/1255-o-ao-oreon-stin-ekpompi-deka-stin-enimerosi-tis-ert-1-video