Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πρωταθλητής ο ΑΟ Κοσκίνων 2-0 μέσα στην Αμάρυνθο


Μεθυσμένο χωριό από σήμερα τα Κόσκινα καθώς η ομάδα πανηγυρίζει την άνοδο στην Α' κατηγορία μία αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος.
Μετά από μιά μεγάλη εμφάνιση η ομάδα του Σ.Νικολάου πέρασε μέσα απο την Βάθεια νικώντας στο απόλυτο ντέρμπι τον Αμαρυνθιακό με 2-0.
Η πείρα νίκησε τον ενθουσιασμό μιάς και οι γερόλυκοι των Κόσκινων έκαναν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια τους στο πιό κρίσιμο μάτς της σαιζόν. Κουρούπης, Μπασινάς,Ρούσος αλλά και ο Γκούμας που μπήκε αλλαγή μαζί με τον αξεπέραστο Θωμά έδειξαν σε όλους πως ο έρωτας για την μπάλα χρόνια δεν κοιτά.
Οι μαθουσάλες του ευβοικού ποδοσφαίρου μάλιστα στο τέλος του μάτς δήλωναν τον διακαή τους πόθο να παίξουν και του χρόνου στα μεγάλα σαλόνια κάνοντας επίδειξη θέλησης και αυταπάρνησης.
Όσο για το μάτς δίκαιη πέρα για πέρα η επικράτηση των παικτών απο τα Κόσκινα μιάς και εκμεταλεύτηκαν στο έπακρο τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και μιά με τον Θωμά στο 23' όταν με κεφαλιά μέσα απο την μικρή περιοχή μετά απο κόρνερ του Σταματούκου και μιά με τον Κοκκάλα στο 57 όταν πήρε την μπάλλα απο τον Βλάχο και με δυνατόσούτ νίκησε τον Κοντρατζίου σφραγίζοντας την νίκη-άνοδο της ομάδας απότην νότια Εύβοια.
Η δεύτερη ομάδα μετά τα Ζάρκα που θα δοκιμάσει τις δυνάμεις στα ψηλά του τοπικού ποδοσφαιρου .
Οι γηπεδούχοι του Δ.Δεληγιάννη πνιγμένοι στο άγχος και με μιά μεγάλη χαμένη ευκαιρία στο 0-1 με τον Ανέστη εκεί γύρω στο 55' όταν η κεφαλιά του διώχτηκε στην γραμμή από τον ηρωικό Δημουλιάνη Τ,δεν μπόρεσαν πέραν αυτού να μπούν στην ψυχολογία ενός τέτοιου αγώνα.
Ο προπονητής των νικητών στο τέλος αποκαλούσε τους παίκτες του πραγματικά λιοντάρια και αφιέρωσε την άνοδο στον εδώ και ένα χρόνο χαμένο αποτην ζωή πατέρα του και μάλιστα σήμερα έπρεπε να πάει στο μνημόσυνο ,όμως ο ίδιος προτίμησε να κοουτσάρει την ομάδα και να της προσφέρει την χαρά της ανόδου.
Η διαιτησία του Σέγκου πραγματικό ρεσιτάλ βγάζοντας εις πέρας την δύσκολη αποστολή του.
Αμαρυνθιακός
Κοντρατζίου Α, Στουραίτης, Μιρτέζα Σ, Λυμπέρης, Κιμουλιάτης Δ, Κόντος, Κιμουλιάτης Σπ, Μιρτέζα Β Αργύρης[62'Σεφερλής] Κοντρατζίου Α[86'Παπαγγελής], Κιμουλιάτης Σπ[30'Κόλιας]
Κόσκινα
Τριανταφύλλου, Τζίτζιρας, Βλάχος, ΔημολιάνηςΤ, Κουρούπης, Θωμάς[61'Γκούμας], Μπασινάς,
Βυργιώτης[72'Λαθουράς], Κοκκάλας[90'Κερασίτης], Σταματάκος,Ρούσος.