Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 26 Μαρτίου 2017: Σκεπαστή - Ακράτητος Κεχριών 2-0


Σε ένα ήσυχο και αθλητικό παιχνίδι, η Σκεπαστή νίκησε τον ελλιπέστατο Ακράτητο Κεχριών  με σκορ 2-0 και πιστοποίησε την καλή φόρμα στην οποία βρίσκεται.
Η γηπεδούχος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 10ο δευτερόλεπτο μετά από πάσα - διαβήτη του Γιάννη Θαλασσινού, ο Ζουζουλής βρέθηκε τετ α τετ με τον πορτιέρε του Ακράτητου, Ανδρέου, ο οποίος κατάφερε να αποκρούσει.
Ακολούθησε σωρεία χαμένων ευκαιριών της Σκεπαστής  μέχρι που ο Θανάσης Θαλασσινός στο 26ο λεπτό με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ.
Στο ίδιο διάστημα ο Ακράτητος έχασε με τραυματισμούς τον Βαλάντη Αλεξίου  και τον Γιάννη Παληό και έτσι το ήδη δύσκολο έργο του έγινε δυσκολότερο αφού πριν καν τελειώσει το ημίχρονο, πραγματοποίησε δύο αναγκαστικές αλλαγές.
Το κρεσέντο χαμένων ευκαιριών της Σκεπαστής  συνεχίστηκε και οι δύο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα με σκορ 1-0. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ακράτητος απώλεσε και τον Δροσούνη ο οποίος έπαιζε ήδη με διάστρεμμα και έτσι η ομάδα των Κεχριων αναγκάστηκε να συνεχίσει τον αγώνα με δέκα παίκτες.
Στο 70ο λεπτό ο Κατσικόγιαννης στην πρώτη επαφή του με τη μπάλα (είχε μπει σαν αλλαγή του Παύλου Γερογιάννη) και μετά από κόρνερ του Πάρη Γεωργίου, με κεφαλιά "ψαράκι" διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
Είχε προηγηθεί χαμένο πέναλτι του Ζουζουλή στο 63ο λεπτό, το οποίο απόκρουσε ο κορυφαίος χθες για την ομάδα των Κεχριών, Ανέστης Ανδρέου.
Ο Ακράτητος στάθηκε αξιοπρεπώς απέναντι στον πολύ καλό αντίπαλό του. 
Για την ομάδα της Σκεπαστής, ξεχώρισαν Κωνσταντός, Καψάλας και Γιάννης Θαλασσινός ενώ για τον Ακράτητο πέραν του κορυφαίου του αγώνα Ανδρέου, πολύ καλός ήταν ο Αλέξανδρος Αγγελόπουλος που καθοδήγησε με μαεστρία την αμυντική του γραμμή, προσπαθώντας να "σπάσει" τα κύματα επιθέσεων του αντιπάλου.
Στα αξιοσημείωτα η επανεμφάνιση του Γιάννη Ντέντη μετά από απουσία 4 μηνών λόγω τραυματισμού.

Σκεπαστή:
Μπαρμπούνης, Γερογιάννης (69' Κατσικόγιαννης), Γεωργίου, Κουρκούτζελος, Τσούπρος, Κωνσταντός, Ντέντης, (65 Θαλασσινός Γ. τ. Αθ.), Θαλασσινός Γ. τ. Βασ., Καψάλας, Θαλασσινός Θ. (75' Ξυράφης), Ζουζουλής.

Ακράτητος Κεχριών: 
Ανδρέου, Αχματιώτης, Κοντογιάννης, Γιακουμάκης, Αγγελόπουλος, Παληός (25' λ.τρ. Γεωργίου), Κυριάκου, Ζησίμου, Δροσούνης, Γεωργαντζής, Αλεξίου