Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Παντριαδικός - Ταμυναίκός 2-0

Ο Παντριαδικός ήταν ο νικητής επί του πρωτοπόρου Ταμυναίκού με 2-0, σε ένα αγώνα όπου οι γηπεδούχοι με δύο γκολ, ένα σε κάθε ημίχρονο πήραν την νίκη από ένα Ταμυναϊκό, που ήταν νοθρός, αλλά είχε ευκαιρίες που δεν κατάφερε να εκμεταλευτεί, ενώ ο Οικονομίδης όσες φορές χρειάστηκε κράτησε στο μηδέν την εστία του.
Στρο 33' ο Ταμυναίκός έφθασε κοντά στο γκολ με τον Τσάγκο αλλα ο Οικονομίδης έσωσε την εστία του.
Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Παντριαδικός άνοιξε το σκορ όταν ο Καραντάκης έδωσε μπαλιά πάσα στον Τσούτση που πλάσαρε τον Μπασινά 1-0.
Στην επανάληψη οι  φιλοξενούμενοι πήραν τον έλεγχο, πίεσαν αλλα η σωστή αμυντική γραμμή των γηπεδούχων κράτησαν μακριά τους επιθετικούς του Ταμυναίκού, που στο 67' πλησίασαν την ισοφάριση αλλά και πάλι ο Οικονομίδης δεν νικήθηκε από τον Σταμέλο.
Στο 73' ο Παντριαδικός κλείδωσε την νίκη όταν ο Καραντάκης έβγαλε μπαλιά στον Χασάνδρα που που σημείωσε το 2-0 για τους γηπεδούχους.
Το τελικό σφύριγμα βρήκε τον Παντριαδικό νικητή επί του Ταμυναϊκού με 2-0

Παντριαδικός: (Άγγελος Βογιατζής): Οικονομίδης, Πασάι, Κερίζα, Γκρινιάρης, Τσαλιαγκός, Μπελίτσος, Γ. Χασάνδρας, Σιαράπης, Τσούτσης (82' Αρχοντούλης), Καραντάκης (79' Παπακωνσταντίνου), Δ. Χασάνδρας (89' Βαξεβάνης).

Ταμυναϊκός (Βαγγέλης Ντόβολης):
Μπασινάς,  Αναστασίου Β, Πιλάτης, Καρατζάς, Κοκάλας (77'  Αναστασίου Ι.), Κρόκος (59' Λελούδας), Φωτιάς, Τσάγκος, Σταμέλος, Κούρτης (86' Κωνστάντιος), Κορνελάτος.