Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μικτή Ευβοίας-Μικτή Ηρακλείου Κρήτης 2-3 στον ημιτελικό

Παρά την καλή της εμφάνιση η μικτή Παίδων γνώρισε την ήττα από την μικτή Ηρακλείου με 2-3 στον πρώτο ημιτελικό του πρωταθλήματος προεπιλογής. Τεράστια η επιτυχία της Εύβοιας που έφθασε στις 4 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.
Μοιρασμένος ο αγώνας στο πρώτο πεντάλεπτο με αναγνωριστικές μπαλιάς και με τις δύο ομάδες να προσέχουν τις άμυνες τους.
Η πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα της Εύβοιας στο 9' μετά από σέντρα του Αλαφάκη ο Αντωνάκης δεν πρόλαβε να πλασάρει και έδιωξαν οι αμυντικοί της Κρήτης.
Στην πρώτη επίθεση της η μικτή Ηρτακλείου άνοιξε το σκορ όταν ο Γαρεφαλάκης μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ έγραψε το 0-1.
Δύο λεπτά αργότερα στο 13' η μικτή Εύβοιας ισοφάρισε όταν ο Ατωνάκης έκλεψε την μπάλα από τους αμυντικούς γράφοντας το 1-1.
Πέναλτι στο 17' κέρδισε η Κρήτη σε ανατροπή του Χαλκιαδάκη που εκτέλεσε εύστοχα ο Κουτεντάκης δίνοντας στην ομάδα του εκ νέου το προβάδισμα 1-2.
Στην συνέχεια η ομάδα της Εύβοιας πήρε την πρωτοβουλία και είχε μια καλή στιγμή από εκτέλεση φάουλ στο 24' που πέρασε όμως ανεκμετάλλευτη.
Στο 35' η ομάδα της Κρήτης απείλησε με δυνατό σουτ του Κουτεντάκη που μπλόκαρε όμως σταθερά ο Μίχος.
Με την μικτή Ηρακλείου να είναι μπροστά στο σκορ έληξε το πρώτο ημίχρονο.
Στην επανάληψη, η μικτή Ηρακλείου είχε την πρώτη ευκαιρία σε σουτ του Κουτεντάκη που πέρασε ελάχιστα άουτ.
Στο 47' η Εύβοια έφερε τον αγώνα και πάλι στα ίσια όταν ο Αντωνάκης πλάσαρε, απέκρουσε ο Ψημόπουλος και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης ισοφάρισε 2-2.
Εξαιρετική επέμβαση στο 60' του Μίχου σε δυνατό σουτ του Πακιουφάκη που μπλόκαρε την μπάλα.
Νέα εντυπωσιακή απόκρουση του Μίχου στο 64' σε απ' ευθείας φάουλ του Κουτεντάκη.
Στο 69' και πάλι η Μικτή Ηρακλείου πήρε και πάλι του προβάδισμα όταν μετά από σέντρα του Λιανέρη σε κενή εστία με κεφαλιά ο Καφούσης σημείωσε το 2-3 για το Ηράκλειο Κρήτης.
Παρά τις προσπάθειες της Εύβοιας το τελικό σφύριγμα βρήκε το Ηράκλειο Κρήτης να παίρνει την πρόκριση στον τελικό με 3-2 και την μικτή Ευβοίας να διεκδικεί το χάλκινο μετάλλιο στον μικρό τελικό.
Μικτή Ευβοίας:
Μίχος, Μήτρου, Πόγκας, Πασάς, Ρουμελιώτης, Γιαλός,  Αλαφάκης (41' Τζαφέρης), Κικίδης, Ποδαράς (59' Αδαμόπουλος), Μεταξάς (66' Σπύρου), Αντωνάκης. (Σκανδάλης, Σαρρής, Τσαούσης, Αποστόλου)
Μικτή Ηρακλείου Κρήτης:  
Ψημόπουλος, Σημαιάκης, Καρδουλάκης (53' Καφούσης), Γωνιωτάκης,(46' Ανδρουλάκης), Σμπόκος, Βασιλάκης (54' Λιανέρης), Χαλκιαδάκης (46' Μεταλλιωτάκης), Γαρεφαλάκης, Ζηδιανάκης, Κουτεντάκης, Πακιουφάκης

πηγη:  Grandsport.gr