Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Βαριά ήττα για την Χαλκίδα στο Άργος

Την ήττα γνώρισε με 4-0 η Χαλκίδα στο Άργος από τον φορμαρισμένο τις τελευταίες αγωνιστικές Παναργειακό.
Οι παίχτες του Α.Αυλωνίτη παρουσιάστηκαν κατώτεροι του αναμενομένου και δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του παιχνιδιού.
Η Χαλκίδα παρέμεινε αήττητη για 8 αγωνιστικές και η σημερινή ήττα πίκρανε τους περίπου 80 εκδρομείς που είχαν κερδίσει την μάχη της εξέδρας όμως είναι σίγουρο ότι θα πεισμώσει προπονητή και παίχτες ώστε στα εναπομείναντα παιχνίδια να καταφέρουν να πάρουν τις νίκες που χρειάζονται ώστε η ομάδα να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται.
Ο Παναργειακός στο σημερινό παιχνίδι επιβίωσης γι αυτόν μπήκε καλύτερα και απείλησε στο 3΄ με σουτ του Παπουτσή.
Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 27΄ με σουτ του Ραχήμ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν χωρίς να καταφέρουν όμως να φανούν απειλητικοί για την εστία του Τσέλιου.
Στην επανάληψη και ενώ όλοι θα περίμεναν την Χαλκίδα να αντιδράσει ο Παναργειακός κατάφερε και πάλι με τον Ραχήμ στο 48΄ να διπλασιάσει τα τερματά του.
Οι κυανόμαυροι με πολλά προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας καθώς και στην αμυντική τους λειτουργία δέχτηκαν και άλλα 2 τέρματα με τον Παπουτσή στο 75΄ και στο 84΄ με τον Καλογέρη.

Παναργειακός: Τσέλιος Καστρίτης Ραχημ( 86΄ Βαρότσης) Στασινόπουλος Φίλης Ζαχαράκης Παππουτσής( 82΄ Κατσίρης) Καλύβας Καρέλης Καλογέρης Παναγιωτόπουλος

Α.Ο. Χαλκίς: Ντουμάνης Θωμάς (73΄Αγγελάτος) Καραμπάς Μπακομήτρος Στεργιανός Εμέκα Ντελέκος Πολίτης (65΄Χατζηστάμου) Βαλκάνος Μπαλού Ανέστης (65΄Σάμαρης)