Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ισόπαλο το ντέρμπι κορυφής

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ντέρμπι κορυφής της Γ΄ κατηγορίας ανάμεσα στον Κεραυνό Χαλκίδας και το Ληλάντιο.
Οι 2 ομάδες βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με 44 β. και με την ισοπαλία επωφελήθηκε ο Απόλλων που πλησίασε σε απόσταση αναπνοής.
Οι παίχτες του Δ.Βλασσόπουλου που παραμένουν αήττητοι για 18 αγώνες στο σημερινό παιχνίδι δεν κατάφεραν να πιάσουν απόδοση προηγουμένων αγώνων και μάλλον ευχαριστημένοι είναι με τον βαθμό της ισοπαλίας.
Από την άλλη πλευρά τα παιδιά του Ν.Ρόγκα διατήρησαν τον έλεγχο του παιχνιδιού καθ όλη την διάρκεια και αν ήταν περισσότερο προσεχτικά στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαν να πάρουν το τρίποντο.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο καλύτερα και στο 13΄ έφτασαν κοντά στο γκολ όταν ο Σπυράκης εκτέλεσε το φάουλ και η κεφαλιά του Χατζηαντωνάκη  πέρασε ελάχιστα δίπλα από τα δοκάρια.
Οι παίχτες του Κεραυνού προσπάθησαν να αντιδράσουν το σουτ όμως του Σμπρίνη στο 15΄ δεν βρήκε στόχο.
Το Ληλάντιο από το 20΄ και μετά είχε την υπεροχή όμως σε 2 περιπτώσεις ο Μικράκης στο 22΄ και στο 37΄ δεν κατάφερε να νικήσει τον Χατζηπαυλίδη.
Στην επανάληψη η μορφή του παιχνιδιού δεν άλλαξε με το Ληλάντιο να πατάει καλύτερα και τους γηπεδούχους να προσπαθούν με ατομικές ενέργειες  να απειλήσουν.
Ο πορτιέρο των γηπεδούχων όσες φορές χρειάστηκε δήλωσε παρών και έτσι το τελικό σφύριγμα βρήκε τις 2 ομάδες ισόπαλες με την μάχη της ανόδου να έχει φουντώσει για τα καλά.

Κεραυνός Χαλκίδας; Χατζηπαυλίδης Αντωνίου Δημητρίου Στάμου Παρίσης Καλαβρής Ματσούκας Μεσαριτζίδης Παπαγργηγορίου Κουζούλογλου Σμρίνης ( 30΄ Κάκρης)

Ληλάντιο :Πετράκης Τσομάτσκα Καρλατήρας Νντοι Χατζηαντωνάκης Μακ Κόλιας Σπυράκης Μόκο Κουλοχέρης Μικράκης Παπαγεωργίου