Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Έχει αλλάξει όψη το Δημ. Γήπεδο Αλιβερίου.

Η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα με την οποία πορεύεται η Διοίκηση του Ταμυναϊκού εκτός από τα αγωνιστικά αποτελέσματα που φέρνουν την ομάδα του Αλιβερίου σε τροχιά πρωταθλητή, έχει φανεί και στην εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται το γήπεδο.
Ο αγώνας για την συντήρηση του χλοοτάπητα είναι συνεχής και ο αγωνιστικός χώρος είναι σε άριστη κατάσταση με την καθημερινή φροντίδα του Δ/Σ του Ταμυναϊκού.
Ήδη με την συνεργασία της Περιφέρειας παραδόθηκαν και τοποθετήθηκαν από τους ανθρώπους της ομάδας αλλά και από εθελοντές άλλα 500 καθίσματα.

Μιλήσαμε με τον Πρόεδρο του Ταμυναϊκού και του ζητήσαμε να μας πει δυο λόγια για όλη αυτή την προσπάθεια.

8 στροφές πριν το φινάλε ο Ταμυναϊκός βρίσκετε στην κορυφή με μια διαφορά 7 βαθμών. Η συνέχεια;
Η συνέχεια απαιτεί σοβαρότητα και όλα θα πάνε καλά στο τέλος. Οι αγώνες είναι όλοι δύσκολοι, αλλά έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο μας και έχουμε την πίστη ότι στο τέλος θα πανηγυρίσουμε τον τίτλο και μετά από πολλά χρόνια θα δούμε τον Ταμυναϊκό μας στην Γ' Εθνική.

Την Κυριακή επίσης έχουμε ένα δύσκολο αγώνα στο γήπεδο μας με τον ΑΟΝΑ και καλούμε όλο τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο να ενισχύσει την ομάδα με την παρουσία του.
Ο κόσμος που βέβαια θα ήταν παράληψη να μην τον ευχαριστήσουμε για την φετινή του παρουσία στο γήπεδο αλλά και όλους που μας βοηθούν.

Περισσότερα βέβαια θα μας πει ο Τάσος Κατσινόπουλος όταν θα έχει ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα όπου θα μας κάνει τον απολογισμό του αλλά και τον νέο σχεδιασμό της ομάδας.