Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Nίκη γοήτρου για τον ΑΟΝΑ 1-0 τον Λήλα

Σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον η ομάδα της Αρτάκης επικράτησε δίκαια 1-0 επί του Λήλα Βασιλικού.
Η ομάδα του Δημήτρη  Λύκου ήταν καλύτερη καθ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες να πετύχαινε και άλλα γκολ .
Από την άλλη σε μέτρια επίπεδα κινήθηκε η ομάδα του Βασιλικού που προσπαθούσε με ατομικές ενέργειες του Μαστροκώστα Καραχάλιου να διάσπαση την άμυνα των γηπεδούχων χωρίς όμως να τα καταφέρει.
Αξίζει να σημειώσουμε την κακή εικόνα του γηπέδου της Αρτάκης που σε καμία περίπτωση δεν βοήθησε και τους 22 ποδοσφαιριστές να παίξουν το ποδόσφαιρο που θα ήθελαν.
Δυνατά ξεκίνησαν οι γηπεδούχοι το παιχνίδι έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων στο χώρο της μεσαίας γραμμής.
Στο 13' ο Μπασούκους σε ανεπανάληπτο τετ α τετ σούταρε  ο Μαντάς (που ήταν ο κορυφαίος για τον Λήλα) απόκρουσε σωτήρια σε κόρνερ.
Τρία λεπτά αργότερα σε μια φάση καρμπόν πάλι ο Μπασούκος απέναντι από τον Μαντά νικήθηκε από τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων.
Στο 30' σουτ του Μπαλαμπάνη  εξουδετέρωσε για άλλη μια φορά  ο Μαντάς σώζοντας την εστία του. Ίδια εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο με την ομάδα της Αρτάκης να ελέγχει πλήρως το παιχνίδι δημιουργώντας κάποιες ευκαιρίες.
Στο 65' Ο Μπαλαμπάνης με μια λόμπα από 40 μέτρα προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Μαντά ο οποίος αντέδρασε σωστά διώχνοντας σε κόρνερ.
Στο 70' Μαντάς από θέση σέντερ φορ νικά τον συνονόματο του γκολκίπερ του Βασιλικού κάνοντας το 1-0.
Στο 80' ο Ανέστης με εξαιρετική ενέργεια μπήκε στην περιοχή το σουτ που εξαπέλυσε όμως απόκρουσε για άλλη μια φόρα ο Μαντάς
Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Γκέκας σπαταλά αλλη μια ευκαιρία για τους γηπεδούχους όταν από πλεονεκτική θέση δεν τελείωσε τη φάση .

ΑΟΝΑ: (Δημήτρης Λύκος)
Τσάμαρης, Μαστροκώστας, Μπαλαμπάνης, Ταψής, Πουρνής, Κονόμι, Μπασούκος(84'Βούλγαρης), Σεχάι, Μαντάς, Ανέστης(90'Χρόνης), Γκέκας(90'Δάβρης)


Λήλας Βασιλικού:(Νίκος Ρόγκας)
Μαντάς, Κικίδης (84΄Χρηστίδης),Ευαγγελινός(64'Ποδαράς), Σίμος, Κουτσαυλής, Κουβούσης(29'Μπούρικας), Νάνος, Καραχάλιος, Ροντρίγκο, Μαστροκώστας, Κίσσας.