Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 22 Απριλίου 2017: Μοιρασιά στην Ν.Λάμψακο 1-1

Μετά από ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις στην Λάμψακο ο Ελλήσποντος με τον Ηρακλή Ψαχνών αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 1-1 .
Το ματς άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους όταν στο 6' ο Λάζρι σούταρε αρχικά ο Ανδρούτσος έδιωξε προσωρινά και ο ίδιος παίκτης πήρε το ριμπάουντ κάνοντας το 1-0.
Στη συνέχεια το παιχνίδι πήρε μια άγρια ομορφιά καθώς το γκολ αφύπνισε τους παίκτες του Τ.Σπυρόπουλου οι οποίοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία απειλώντας την εστία του Χατζηπαυλίδη.
Στο 25΄' έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση όταν από φάουλ του Δούλου
ο Σκριβάνος ο Παν του Δημ.σούταρε λίγο άουτ.
Στο 32΄ο Μαρίνος γύρισε την μπάλα στον τερματοφύλακα Ανδρούτσο ο οποίος έκανε τραγικό λάθος τροφοδοτώντας τον Κωβό , ο τελευταίος όμως σε κενό τέρμα κατάφερε να στείλει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια χάνοντας την ευκαιρία να κάνει το 2-0.
Η συνέχεια ανήκει στον Ηρακλή Ψαχνών που βρέθηκε στο τέλος του ημιχρόνου μια ανάσα από το 1-1.
Συγκεκριμένα έπειτα από ωραίο σλάλομ του Μαναρίτσα ο αρχισκόρερ των Ψαχνών έπιασε το σούτ από το ημικύκλιο της περιοχής στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η υπεροχή πια των φιλοξενούμενων ήταν καθολική και στο 55'ο Τουρκοχωρίτης σούταρε όμως ο Χατζηπαυλίδης έδιωξε ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Κικίδης σημάδεψε το δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.
Για να έρθει η ισοφάριση στο 73' όταν από βαθιά μπαλιά ο Σκριβάνος Παν του
Δημ ξεχύθηκε μπροστά και πλάσαρε με επιτυχία τον Χατζηπαυλίδη χαρίζοντας το βαθμό στη νομάδα του.
Μετά το 1-1 οι παίκτες του Γ.Καρβέλη νοιώθουν πλέον την ανάσα της Δροσιάς και όλα πλέον θα κριθούν τις τρείς τελευταίες αγωνιστικές.Στο 83' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Κικίδης.

Ελλήσποντος:
Χατζηπαυλίδης, Κατσικαβάλης, Νάτσης, ,Κούτρας, Νόνας, Νικολάου, Κουσερής, Κωβός
Λάζρι [58'Μπαιμπάκης], Στρατής,[ 80'Μπακλαγεμέζης]

Ηρακλής Ψαχνών:
Ανδρούτσος, Ντούνας [90'Μπουρνάζος] ,Κικίδης, Μαρίνος, Γκάβαλης, Γκούρλας, Σκριβάνος Π του Λ, [90'Στούπας], Τουρκοχωρίτης, Μαναρίτσας, Σκριβάνος Π του Δ, Δούλος [65'Μουτουσίδης]