Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΟΠ Αιδηψού - Ακράτητος Κεχριών: 1 - 1

Σε έναν αγώνα για την 26 αγωνιστική της Β΄ Εύβοιας στον 1ο Όμιλο, η ομάδα της ΟΠ Αιδηψού αντιμετώπισε τον Ακράτητο Κεχριών στο γήπεδο Λ. Αιδηψού και αν και είχε αρκετές ευκαιρίες για να πάρει το αποτέλεσμα, τελικά οι δυο ομάδες έφυγαν έχοντας σκοράρει από ένα γκολ.


Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 30΄, όταν ο Γάσπαρης με την εκτέλεση κόρνερ στέλνει την μπάλα στην περιοχή και από εκεί ο Α. Χασανάι με το κεφάλι βρίσκει τα δίχτυα του Σταματίου, κάνοντας το 1-0.

Στο 73΄ ο Αλεξίου κερδίζει πέναλτι  το οποίο εκτελεί ο ίδιος πετυχημένα, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια και κάνοντας το τελικό 1-1  ( μάλιστα ο Βασιλείου που ανέτρεψε τον Αλεξίου, είδε την κόκκινη κάρτα από τον ρέφερι και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες)

Ο.Π. Αιδηψού: 
Κυριακού, Στέκας, Καραγκούνης, Βασιλείου, Χασνάι Ι, Σούμπασης, Χασανάι Α, Πετής, Γάσπαρης (75΄  Μισιρλής), Αναγνώστου (80΄Αυγέρης),  Μπατσούλι (85΄ Ψύλλος)

Ακράτητος Κεχριών: 
Σταματίου, Αχματιώτης, Κυριακού, Αγγελόπουλος Α., Κοντογιάννης, Ζησίμου, Αγγελόπουλος Δ, Χατζής, Γεωργατζής, Αλεξίου, Καρατζούδης