Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Αρτεμησιακός - Βυζάντιο Ν. Πύργου 2-2 (Video τα γκολ)

Για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β΄ Κατηγορίας της Εύβοιας, ο Αρτεμησιακός φιλοξένησε σήμερα το Βυζάντιο Νέου Πύργου.
Ο αγώνας σε γενικές γραμμές δεν ήταν καλός, με τους γηπεδούχους να έχουν τον πρώτο λόγο στο πρώτο μέρος, αλλά να μην έχουν δημιουργήσει ιδιαίτερες ευκαιρίες. Παρόλα αυτά, προηγήθηκαν πολύ νωρίς και πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με το πλεονέκτημα αυτό.
Στο δεύτερο μέρος ανέβηκε το Βυζάντιο και εκμεταλλευόμενο ότι η ομάδα του Λάντζου έριξε τους δικούς της, όχι μόνο κατάφερε να ισοφαρίσει αλλά και να γυρίσει το σκορ σε 1-2, φτάνοντας πολύ κοντά στην ανατροπή. Τη λύτρωση για τον Αρτεμησιακό  έδωσε ο Καρακάξης στο 85΄ που κατάφερε να κάνει το 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Τα γκολ

15΄ Ο Γαβριήλ εκτελεί μακρινό φάουλ και με ένα καταπληκτικό σουτ, βρίσκει τα δίχτυα του Αλεξίου και ανοίγει το σκορ για τον Αρτεμισιακό, 1-0.
52΄ Μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα φτάνει στην χρυσή αλλαγή του Βυζαντίου, τον Δ.  Χουβαρδά, που με κεφαλιά τρυπάει τα δίχτυα του Παναγιωτόπουλου και φέρνει το παιχνίδι στα ίσια, 1-1.
68΄ Ο Σπύρος Σταματόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ, πετυχαίνει ένα καταπληκτικό γκολ, δίνοντας προβάδισμα στο Βυζάντιο, 1-2.
85΄ Ο Καρακάξης δίνει τη λύτρωση στον Αρτεμησιακό αφού μετά από φάουλ παίρνει την μπάλα και την στέλνει από κοντά για τα δίχτυα του Αλεξίου, που όμως με φοβερή εκτίναξη σώζει την εστία του προς το παρόν, αφού η μπάλα γυρίζει και πάλι στον αρχηγό του Αρτεμησιακού Νίκο Καρακάξη, που εύκολα πια φέρνει το παιχνίδι στα ίσια, 2-2

Αρτεμησιακός:
Παναγιωτόπουλος, Μεταξιώτης, Μαχός, Αφένδρας, Γίτσας, Σταματάκης, Μιχαήλ, Θεοδώρου, Στραφιώτης, Γαβριήλ, Καρακάξης.

Βυζάντιο Νέου Πύργου:
Αλεξίου Κ, Κομποθανάσης Α, Μουσέτης, Κομοθανάσης Ι, Χουβαρδάς Π. Β, Παπαδιώτης, Σταματόπουλος, Κυπραίος, Ζουπανιώτης Ε (Χουβαρδάς Δ), Αλεξίου Κ. Γ, Μαργκεγκάι

Δείτε Video με τα γκολ -και πιο κάτω υπάρχει και  φωτορεπορτάζ


Δείτε το φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί