Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

AO Αιδηψός: Νάτοι – Νάτοι οι πρωταθλητές !


Λίγες αγωνιστικές έμειναν για να τελειώσει το πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας της Εύβοιας και όμως στη Βόρεια Εύβοια ήδη ξέρουμε τον πρωταθλητή.
Και βέβαια τον ξέρουμε εδώ και πάρα πολύ καιρό, απλά πλέον έχει «κλειδώσει»  η κατάκτηση του τίτλου και η άνοδος στην Α΄ Κατηγορία.
Μιλάμε βέβαια για την ομάδα του ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΣ, που φέτος έκανε μια ξεχωριστή πορεία στο πρωτάθλημα, «σπάζοντας όλα τα ρεκόρ».
Έτσι, τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, πάμε να δούμε τα στατιστικά που μας μαρτυρά ο βαθμολογικός πίνακας, μέχρι στιγμής.

  • Η ομάδα της Αιδηψού έχει κάνει συλλογή 64 βαθμών, 15 ολόκληρους βαθμούς από τη δεύτερη ομάδα που είναι η Δόξα Προκοπίου.
  • Μέχρι σήμερα έχει μόνο δύο ήττες, από τον Ταξιάρχη και από την ΟΠ Αιδηψού και μία μόνο ισοπαλία, ενώ οι νίκες της είναι 21.
  • Σε συλλογή γκολ έχει 71 ( ! ), έχοντας μακράν την καλύτερη επίθεση στην Κατηγορία (η δεύτερη ομάδα που είναι μέχρι τώρα η Σκεπαστή, έχει 62) , ενώ έχει και την καλύτερη άμυνα (μαζί με την Δόξα) με 18 γκολ.
  • Πρώτος σκόρερ της ομάδας ο Αντριάνο Μπιμπάι, με 16 γκολ.


Σίγουρα η ομάδα της Αιδηψού είναι μακράν η καλύτερη στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας και βέβαια η εμπειρία της ομάδας από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο που βρισκόταν στην Α΄ εμφανής.  Η ομάδα δεν κατάφερε να κρατηθεί στην μεγάλη κατηγορία του νομού μας πέρυσι, αλλά φέτος επιστρέφει και πάλι, χρησιμοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο την εμπειρία που απέκτησε.

Από την αρχή της περιόδου, η ομάδα ξεκίνησε πολύ δυναμικά και ξεχώρισε όχι μόνο βαθμολογικά αλλά και αγωνιστικά.

Εμείς θα ευχηθούμε στη νέα περίοδο, η ομάδα της περιοχής μας η οποία θα είναι και η μόνη που θα μας εκπροσωπεί στην μεγάλη κατηγορία του νομού, να έχει μια καλύτερη πορεία και από πολύ νωρίς να καταφέρει να πλασαριστεί σε μία καλή θέση και να παραμείνει.

Σε ανάρτηση του στο FaceBook o προπονητής της ομάδας (ο οποίος υπήρξε και παίκτης της) Γιώργος Δημτηρίου, έγραψε: «Τα αγαθά κόποις κτώνται. Μετά από πολλή δουλειά, πρωταθλητές τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος. Και με αναγνώριση από όλους ως την καλύτερη ομάδα. Μπράβο σε όλους. Διοίκηση, προπονητές και κυρίως στους παίκτες.
Όμως τα δύσκολα τώρα αρχίζουν......»