Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Η νίκη ήρθε από τον πάγκο για τον Λήλα

 Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι ο Λήλας επικράτησε με 2-1 της Αυλίδας με σκόρερ δύο παίχτες που τους έριξε στο παιχνίδι ο Ν.Ρόγκας στην επανάληψη.
Χωρίς το άγχος των βαθμών οι δύο ομάδες ΄έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο αποζημιώνοντας τους 100 φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.
Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος  του παιχνιδιού και παρότι έπαιξαν με παίχτη λιγότερο για δέκα λεπτά πήραν δίκαια τη νίκη.
Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι γνώρισαν την ήττα μετά από 6 αγωνιστικές που παρέμειναν αήττητοι.
Ο Λήλας μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και απείλησε στο 6΄ με το πλασέ του Μαστροκώστα να μπλοκάρει ο Βασιλείου.
Η Αυλίδα αντέδρασε στο 21΄ με σουτ του Στέργκου από πλάγια να φεύγει δίπλα από τα δοκάρια.
Στην επανάληψη ο ρυθμός ανέβηκε και οι φιλοξενούμενοι στο 47΄ είχαν δοκάρι έπειτα από δυνατό σουτ του Κουτσαβλή ο Μαντάς δεν κατάφερε να συγκρατήσει την μπάλα αυτή χτύπησε στην οριζόντιο δοκό και έφυγε κόρνερ.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 60΄ όταν ο Ροντρίγκο με μακρινή μπαλιά βρήκε τον Καραχάλιο στην μικρή περιοχή και αυτός με προβολή έγραψε το 1-0.
Η Αυλίδα κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια στο 74΄ με τον Στέργκου να κερδίζει το πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κικίδη.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κάκιος κάνοντας το 1-1.
Ο Λήλας έμεινε με δέκα παίχτες στο 80΄ λόγω αποβολής του Κικίδη με δεύτερη κίτρινη.
Ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι όδευε προς την ισοπαλία στο 86΄ ο Νάνος εκτέλεσε το φάουλ από μακρινή απόσταση η μπάλα έσκασε μπροστά στον Βασιλείου που αιφνιδιάστηκε γράφοντας το 2-1 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.


Λήλας Βασιλικού:
Μαντάς Κικίδης Ντούνας Αυλωνίτης Κουτσαβλής Σίμος ( 90΄ Ευαγγελινός) Μπούρικας Τσούρα Ροντρίγκο Μαστροκώστας( 70΄ Νάνος) Χρηστίδης ( 50΄ Καραχάλιος)





Αυλίδα:
 Βασιλείου Τζαφέρος Μάλιαρης Καρλατήρας Δουρδουβέλας Κάκιος Στέργκου Καλοχωρίδης Ελευθερίου Κουτσαβλής Λειβαδίτης