Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 22 Απριλίου 2017: Ο Ταμυναϊκός σφράγισε το εισιτήριο για την Γ' Εθνική

"Να'τοι ,να'τοι οι Πρωταθλητές " με αυτό το σύνθημα οι φίλοι του Ταμυναϊκού στο τέλος του αγώνα   αποθέωσαν την ομάδα τους που από σήμερα είναι και επίσημα στην Γ' Εθνική  μετά και την ήττα του Απόλλωνα στο Αυλωνάρι..
Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τους Πρωταθλητές για να φτάσουν στη νίκη με 4-0 επί του Αστέρα Βατώντα .
Το σκορ άνοιξε στο 22' ο Αναστασίου Β όταν με δυνατό διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0 .
Στο 27' ο Πιλάτης  είδε εκτός εστίας τον Μπαμπουκλή και με μια αριστοτεχνική λόμπα έκανε το 2-0 .
Μετά ήταν η σειρά του Λελούδα να ξεσηκώσει το Τσαρπάλειο και μάλιστα δις , η πρώτη στο 34' όταν με ωραίο πλασέ έκανε το 3-0 , και στο 37' πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και πέτυχε το τελικό 4-0 .
Σε γενικές γραμμές ο Ταμυναϊκός ήταν καταιγιστικός στο Α' ημίχρονο και θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα τέρματα ενώ στο Β' ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και έτσι φτάσαμε στο τέλος χωρίς να αλλάξει κάτι.
Στο τέλος του αγώνα παίχτες ,προπονητές και παράγοντες έγιναν ένα κουβάρι και πανηγύρισαν την μεγάλη επιτυχία της ομάδας , μάλιστα οι παίχτες σήκωσαν στα χέρια τον προπονητή Βαγγέλη Ντόβολη και φώναζαν ρυθμικά " είναι τρελός ο Πρόεδρος " όταν ο Τάσος Κατσινόπουλος  έκανε την εμφάνιση του στα αποδυτήρια για να τους συγχαρεί .
Είναι βέβαιο ότι η συνέχεια θα δοθεί στο χορό της ομάδας που θα γίνει σήμερα το βράδυ στο Κτήμα Δρακούλη στο Αλιβέρι .
Ταμυναϊκός .
Μπασινάς ,Αναστασίου Β ,Πιλάτης (71' Σαμαράς ),Καρατζάς,Κορνελάτος(76'Βράχα) ,Αναστασίου Ι (58' Μαντασάς) ,Φωτιάς ,Τσάγκος ,Κρόκος ,Λελούδας ,Κούρτης .
Αστέρας Βατώντα .
Μπαμπουκλής ,Τσώκος ,Κατσαούνης ,Βαλήλας(46' Νεσίμι) ,Ντούκα ,Γούναρης(56' Ματράκας) ,Κούκουρας ,Πατερίτσας ,Χανσαλάρι ,Γιαννουκάκος ,Σκούρος(69' Μαμτζαδέριας) .