Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με φιέστα γιόρτασαν την άνοδο στα Ελληνικά (Video - Φωτορεπορτάζ)

Στο γήπεδο των Ελληνικών, χθές Κυριακή 23 Απριλίου 2017, η ομάδα του ΑΟ Ελληνικών πραγματοποίησε  φιέστα για την άνοδο της ομάδας στην Β΄ Κατηγορία.
Η ομάδα από την αρχή της σεζόν έδειξε την δυναμική της και ξεχώρισε, μιας και όχι μόνο τερμάτισε πρώτη, αλλά έχει και τον πρώτο σκορερ της κατηγορίας, μάζεψε 40 βαθμούς (6 περισσότερους από την δεύτερη ομάδα), πέτυχε συνολικά 40 γκολ ενώ δέχτηκε 18, έχοντας βέβαια και μόνο δύο ήττες.
Με αυτά τα ποσοστά, η ομάδα τερμάτισε έχοντας την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας και την δεύτερη καλύτερη άμυνα.

Ξεχωριστή παρουσία αυτή του προπονητή της ομάδας Παναγιώτη Κολονιώτη, ο οποίος φέτος είχε δύο ομάδες (μέχρι το ξεκίνημα της δεύτερης σεζόν) με τις οποίες πήγε πάρα πολύ καλά και με τις δύο. Πάνω απ όλα όμως έδωσε το πρωτάθλημα στα Ελληνικά και την τρίτη άνοδο από τη Γ΄ Κατηγορία (αν δεν κάνουμε λάθος).
Πριν την απονομή πραγματοποιήθηκε ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της ομάδας και των παλαιμάχων της.

Παρών και ο Πρόεδρος της ΕΠΣΕ Γιάννης Παπακωνσταντίνου αλλά και οι κκ Αλαφάκης και Αναγνωστάκης οι οποίοι και «ανέλαβαν» να δώσουν τα μετάλλια στους πρωταθλητές. Παρών βέβαια και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας.
Τελικά ο κος Παπακωνσταντίνου έδωσε και το κύπελλο της ανόδου, γεγονός που γιορτάστηκε με ξέφρενο τρόπο από όλους όσους βρίσκονταν στο γήπεδο με ιαχές και  τραγούδια, ενώ ο Χρήστος Βασιλείου έρανε με σαμπάνια τους παίκτες του.

Στη συνέχεια το γλέντι συνεχίστηκε από όλους σε ταβέρνα της παραλίας του Αγίου Νικολάου Ελληνικών, όπου το φαγητό και το ποτό έρρεε άφθονο.

Δείτε Video με τις αποκλειστικές δηλώσεις που μας έδωσαν οι Π. Κολονιώτης (προπονητής) , Γ. Παπακωνσταντίνου (Πρόεδρος ΕΠΣΕ), Γ. Κρυσταλόγιαννης (αρχηγός ομάδας), Χρήστος Βασιλείου (στέλεχος της ομάδας) αλλά και από την απονομή – πανηγυρισμούς και το τραπέζι.

Ακολουθεί στο τέλος το πλούσιο φωτορεπορτάζ













(αναμονή φόρτωσης  video απο την ταβερνα)

Για να δείτε το φωτορεπορτάζ, κάντε κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί