Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με ένα χρυσό και δύο Ασημένια επέστρεψε ο Αίολος από το Πόρτο Χέλι

Σε τρεις τελικούς συμμετείχε στο τουρνουά στο Πόρτο Χέλι ο Αίολος και πήρε έναν. Με σπουδαίες εμφανίσεις από όλα τα τμήματα της Ακαδημίας που συμμετείχαν ο Αίολος, για μία ακόμη χρονιά απέδειξε την σοβαρή και ποιοτική δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία. Βαγγ. Ντόβολης, Βαγγ. Γκίκας και Χαρ. Γεωργίου δέχθηκαν πολλά συγχαρητήρια για την ποιότητα και την εμφάνιση της Ακαδημίας Αίολου με όλα τα τμήματα που συμμετείχαν στο τουρνουά.
Μια πρωτιά στους Προπαίδες και δεύτερες θέσεις στους Παίδες και τους Τζούνιορ.Οι καλές εμφανίσεις των Προπαίδων κατά τη διάρκεια της χρονιάς, επιβραβεύτηκαν με την πρώτη θέση στο τουρνουά, κερδίζοντας στον τελικό την  ομάδα του Ιωνικού με γκολ του Γλυκού και του Ρέτσα, 2-1. Εξαιρετικός στον τελικό, άλλα και σε όλο το τουρνουά, ήταν και ο τερματοφύλακας , Χασάπης.
Η σύνθεση της ομάδας ήταν:
Χασάπης Χ., Μακρής Ν., Καλογιάννης Α., Φωτιάς Β., Αμπελιώτης Β., Μαστροκώστας Μ., Καντάρης Α., Γλυκός Γ., Πόγκας Χ., Ρέτσας Χ.. Έπαιξαν και οι Κουτρούμπας Κ. και Μοιρώτσος Α.
--------------------------------------------------------------------------------------
Στον άλλο τελικό οι Παίδες έχασαν από τον Ατρόμητο 2-1. Η έλλειψη αλλαγών και τα πολλά συνεχόμενα παιχνίδια, ήταν η αιτία που η ομάδα  εμφάνισε σημάδια κόπωσης, με αποτέλεσμα να μην τα καταφέρουν. Το γκολ σημείωσε με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Πιλατης Κ..
Η σύνθεση ήταν:
Παπαρήγας Α., Ταφάνι Χ., Ταφάνι Κ., Παπακωνσταντίνου Α., Φωτόπουλος Δ., Μεγαρίρης Α., Καράπας Ν., Μαχελάι Σ., Γιαννακός Λ., Πιλάτης Κ., Παναγιώτου Γ.
-------------------------------------------------------------------------------------
Οι Τζούνιορ, τέλος, πήραν και αυτοί τη δεύτερη θέση, αφού ηττήθηκαν στο τελικό από την ομάδα της Ερμιονίδας με 5-1. Να σημειωθεί ότι ήταν η μοναδική ήττα για αυτό το τμήμα στο τουρνουά.
Η σύνθεση ήταν:
 Σαμαρτζής Κ., Πηλιχός Β., Ηλίας Γ., Ηλίας Μ., Περήφανος Α., Ντελίου Χ., Πιλάτης Α., Δεμερούτης Β., Μπουρνούς Γ..