Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

βόμβα με Ραμπαβίλα στον Ταμυναϊκό

Τον Παν. Ραμπαβίλα απέκτησε σήμερα ο Ταμυναϊκός, ένα εξαιρετικό σέντερ φορ που θα αποτελέσει σημαντική επιθετική λύση μαζί με τους ήδη υπάρχοντες επιθετικούς της ομάδας.

Ο Παν. Ραμπαβίλας έχει πλούσια ποδοσφαιρική καριέρα και την περσινή χρονιά αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων ,ενώ έχει μεγάλη προϋπηρεσία στα πρωταθλήματα της Β και Γ Εθνικής αλλά και παρουσία σε μεγάλες ομάδες της Ολλανδίας, κατέκτησε φέτος πρωτάθλημα και Κύπελλο με τον Α.Ο Σύρου, οδηγώντας την ομάδα στην Γ Εθνική.
Γεννημένος το 1990 ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στον Παναιγιάλειο και λίγο αργότερα για 1.5 χρόνο μεταγράφηκε στην Ολανδκή Φίτεσε όπου εκεί ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και έμαθε σημαντικά πράγματα όπως αποκαλύπτει ο ίδιος.
Επέστρεψε στην Ελλάδα και αγωνίστηκε στον Εθνικό Πειραιώς, ενώ ξαναπήγε Ευρώπη όπου αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα Σουηδίας για 1.5 χρόνο.
Το πέρασμα του από την Τρίγλια Ραφήνας του έδωσε την ευκαιρία να κάνει μια εξαιρετική χρονιά και στην συνέχεια επέλεξε το πρωτάθλημα Κυκλάδων και τον ΑΟ Σύρου που αγωνιζόταν μέχρι πριν λίγο καιρό.

Ο ΑΟ Σύρου τον αποχαιρέτησε με την πάρα κάτω ανακοίνωση:

Παναγιώτη μας σε ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη προσφορά σου στην ομάδα μας , για το ήθος σου , να ξέρεις πολύ καλά , όπως άλλωστε πρέπει να το γνωρίζεις ότι ΔΕΝ ξεχώρισες μόνο εντός των 4 γραμμών του γηπέδου για το απίστευτο ταλέντο σου , την ποδοσφαιρική σου μαγκιά , μαεστρία και για την έμφυτη εκτελεστική σου δεινότητα
Ξεχώρισες και εκτός γηπέδου.
Θα μας μείνουν απίστευτες οι πλάκες , οι “ίντριγκες” και άλλα πολλά.
Η απουσία σου θα μείνει ανεξίτηλη και θα αφήσει τεράστιο κενό.
Δεν σου λέμε “Αντίο” , αλλά εις το επανιδείν!!!
Διότι ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι κάποια “ποδοσφαιρική” ημέρα οι δρόμοι μας θα ξανασμίξουν κάτω από καλύτερες συνθήκες , και πάλι φορώντας την “κιτρινομπλέ φανέλα” με έμβλημα το Νησί μας στο στήθος σου , θα ξαναεκτελείς τα αντίπαλα δίκτυα!!!

Καλή Επιτυχία στη νέα σου ομάδα όπου είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι και εκεί θα λάμψεις και θα ξεχωρίσεις.
Εις το επανιδείν λοιπόν Παναγιωτάκη μας!!!