Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ναυάγιο στην ΑΕ Ιστιαίας ;

Αν και στην προχτεσινή (19-7-2017) Γενική Συνέλευση της ΑΕ Ιστιαίας που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Μουσείου Φυσικής Ιστορίας, τα πράγματα έδειχναν «φώς στο τούνελ» που περνά αυτό το διάστημα η ομάδα της ΑΕ Ιστιαίας, δυστυχώς οι εξελίξεις δείχνουν να κινούνται σε άλλη κατεύθυνση.
Συγκεκριμένα προχθές, έξι μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΕ Ιστιαίας υπέβαλαν γραπτές παραιτήσεις τους στον Πρόεδρο της ομάδας.
Παρόλα αυτά ο κος Αναγνώστου έσκισε αυτές τις παραιτήσεις και είπε πως δεν γίνονται δεκτές μιας και έπρεπε να δοθούν στην Γενική Συνέλευση.
Παρόλα αυτά, αν και υπήρξε ένταση, τα πράγματα κράτησε σε χαμηλούς τόνους ο Προεδρεύων Νίκος Ζαλάβρας και η συζήτηση επικεντρώθηκε στο ποιο δρόμο θα ακολουθήσει η ομάδα. Έτσι, εκτός από τους ανθρώπους που απαρτίζουν το Διοικητικό Συμβούλιο, υπήρξε ενδιαφέρον και από άλλους να βοηθήσουν την ομάδα με την οικονομική τους συμβολή αλλά και τη βοήθειά τους. Επίσης ο κος Αναγνώστου δήλωσε πως θα συμμετέχει πλέον στην ομάδα από την θέση του απλού φιλάθλου και πως θα ενισχύσει το ταμείο της με ένα σημαντικό χρηματικό ποσό.
Η συνάντηση τελείωσε με τη δέσμευση να βρεθούν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι νέοι ενδιαφερόμενοι την ερχόμενη ημέρα , χθες δηλαδή, Πέμπτη 20-7-2017 και να πάρουν συγκεκριμένες αποφάσεις.
Δυστυχώς όμως οι εξελίξεις δεν ήταν θετικές. Από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εμφανίστηκαν μόνο τρεις, αλλά και από τους υπόλοιπους υπήρξαν απουσίες. Τα μέλη του ΔΣ εμμένουν στις παραιτήσεις τους και κατά δήλωση που μας έκανε ο Προεδρεύων κος Νίκος Ζαλάβρας : «εαν εμμένουν στις παραιτ'ησεις τους, τότε δεν υφίσταται πλέον Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας, είναι έκπτωτο».
Έτσι πλέον, οι ελπίδες για να συνεχίσει η ομάδα στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία εξανεμίζονται και πλέον, στόχος είναι να προχωρήσει τουλάχιστον σε τοπικό πρωτάθλημα.
Θα είμαστε κοντά στα γεγονότα και θα σας ενημερώσουμε για τις εξελίξεις.