Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Η επίσημη πρώτη του Ταμυναίκού

Ξεκίνημα προετοιμασίας σήμερα για τον Ταμυναϊκό για τα σαλόνια της Γ' Εθνικής σε κλίμα αισιοδοξίας.  Παρόντες στην υποδοχή των παικτών παλιών και καινούργιων όλο το Δ/Σ της ομάδας και το προπονητικό τίμ.
Ο Πρόεδρος του Ταμυναϊκού Τάσος Κατσινόπουλος καλωσόρισε τους παίκτες τους ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά και τους επισήμανε ότι το Δ/Σ θα είναι πάντα δίπλα τους στην κοινή προσπάθεια για διάκριση στην Γ' Εθνική.
Ο Γεν. Αρχηγός Βαγγ. Παναγιάρης χαιρέτησε κι αυτός με την σειρά του τους παίκτες και τους μίλησε για τον κανονισμό λειτουργίας, ώστε να λειτουργεί με συνέπεια όλη η οικογένεια του Ταμυναϊκού και τους ευχήθηκε καλή χρονιά.
Ο Νέος προπονητής της ομάδας Δημ. Λύκος τους καλωσόρισε κι' αυτός με την σειρά του και μαζί με τον βοηθό του Ν. Σαρρή τους μίλησαν για τις προπονήσεις στην προετοιμασία αλλά και για τους ρυθμούς που θα ακολουθηθούν.
παρόντες και αρκετοί πιστοί φίλοι του Ταμυναϊκού ζέσταναν την επίσημη πρώτη με το χειροκρότημα τους.
Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση με μοναδικούς δικαιολογημένους απόντες τον Τόλη Παπαδόπουλο και τον Μαλισόβα που θα ξεκινήσουν την Τετάρτη.