Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Άνοιξε ο δρόμος για την Football League στον Α.Ο.Χαλκίς

Αποτέλεσμα εικόνας για εποΌπως όλα δείχνουν τα 50 χρόνια από την ιδρυσή του θα γιορτάσει ο Α.Ο.Χ. με άνοδο στην Football League.
Σύμφωνα με το άρθρο 4 του νέου ΚΑΠ στην παράγραφο 5 αναφέρεται ρητά ότι αν για κάποιο λόγο ομάδες που έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στην football League δεν δηλώσουν συμμετοχή τότε δικαίωμα προβιβασμού αποκτούν οι 4 ομάδες της Γ΄ Εθνικής που κατέλαβαν την δεύτερη θέση στο περσινό πρωτάθλημα.
Αποτέλεσμα εικόνας για αοχαλκιςΉδη  με κάποιες ομάδες να έχουν δηλώσει αδυναμία συμμετοχής όπως ο Αγροτικός Αστέρας, Εργοτέλης και κάποιες να μην  έχουν πάρει άδεια συμμετοχής ανοίγει ο δρόμος στον Α.Ο.Χαλκίς για συμμετοχή στην Football League μετά από 30 χρόνια.
Τα ευχάριστα νέα έχουν σκορπίσει θύελλα ενθουσιασμού στους φίλους της ομάδας καθώς επίσης και στο ποδοσφαιρικό τμήμα με τους παίχτες να βρίσκονται πολύ κοντά στο όνειρο.
Τέλος η εξέλιξη αυτή δικαιώνει την διοίκηση η οποία από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε όρισε πριμ δεύτερης θέσης και πίστευε σε άνοδο παρότι κάποιοι την χλεύαζαν.