Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Αλέξανδρος Σαντής στην ΟΠΑ ;


Μαθαίνουμε πως ο παίκτης του Αρτεμησιακού Αλέξανδρος Σαντής είναι «έτοιμος» να μετακομίσει προς Αιδηψό και μάλιστα στην ΟΠ Αιδηψού. Η πληροφορία επιβεβαιώθηκε από εμάς, αν και ακόμα τυπικά δεν έχει ολοκληρωθεί. Ο Αλέξανδρος  θα παραλάβει σήμερα το δελτίο του και έτσι θα προχωρήσει και το τυπικό της μεταγραφής του.
Εμείς μιλήσαμε με το μέλος του ΔΣ του Αρτεμησιακού, Γιώργο Βασιλόπουλο ο οποίος μας είπε:
«η λογική του Διοικητικού Συμβουλίου του Αρτεμησιακού είναι πιστεύουμε έξω από τρέχοντα δεδομένα μιας και  πιστεύουμε πως το χρήμα δεν είναι το παν, αλλά οι σχέσεις των ανθρώπων και των ομάδων κατ΄ επέκταση. Για το λόγο αυτό και ο παίκτης μας παίρνει το δελτίο του, χωρίς κάποια δική μας οικονομική απαίτηση.
Έτσι στα πλαίσια μιας συνεργασίας που υπάρχει τα τελευταία χρόνια με τις  ομάδες της Αιδηψού, αρχικά με την συμμετοχή μας σε όλα τα μέχρι τώρα καλοκαιρινά φιλανθρωπικά τουρνουά των τελευταίων τριών ετών, θέλοντας να βοηθήσουμε την πορεία της στην Β΄ Κατηγορία, προχωρήσαμε σε αυτή την κίνηση. Πάντα βέβαια με τη σύμφωνη γνώμη του Αλέξανδρου Σαντή, του οποίου ευχόμαστε καλή πορεία στη νέα του ομάδα και το σίγουρο είναι πως στο μέλλον, θα ξανασυναντηθούν τα βήματά μας.
Με την κίνηση αυτή πιστεύουμε πως με το δικό μας τρόπο βοηθάμε το βορειοευβοιώτικο ποδόσφαιρο να αναδειχθεί καλύτερα και στόχος είναι μόνο αυτός».