Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Τιμήθηκε στο Προκόπι η μνήμη του ''Ηλ. Κουτσουφλάκη''

Μέρα  μνήμης ήταν η 16η Αυγούστου για το Προκόπι όπου πραγματοποιήθηκε το 4 τουρνουά "Ηλίας Κουτσουφλάκης".Πάνε πέντε χρόνια όπου η μεγάλη αυτή μορφή  έχει φύγει από την ζώη αλλά όχι από τις καρδιές μας.
Στο τουρνουά όπου έχει καθιερωθεί πλέον μετά τον δεκαπενταύγουστο πήραν μέρος όπως κάθε χρόνο, εκτός από την τοπική Δόξα , ο Ηρακλής  Ψαχνών και ο Ολυμπιακός Χαλκίδος.
Στο αγωνιστικό κομμάτι την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο τουρνουά όπως και πέρυσι έτσι και φέτος πήρε ο Ηρακλής Ψαχνών όπου επιβλήθηκε στο πρώτο 45λεπτο του Ολυμπιακού Χαλκίδος με 2-0 .Τα δυο γκολ για τον ημίθεο πέτυχαν οι δυο Σκριβάνοι.
Η ομάδα του Τάκη Σπυρόπουλου κέρδισε και την τοπική Δόξα στον τελικό του τουρνουά με 5-0 παίζοντας κατά διαστήματα φανταστικό ποδόσφαιρο.Τα γκολ για τους Ψαχνιώτες πέτυχαν Στούπας, Σκριβάνος του Λάμπρου, Σιαράπης, και Γκάβαλης όπου και πέτυχε δυο γκολ.
Την δεύτερη θέση του τουρνουά κατέκτησε η Δόξα Προκοπίου όπου επιβλήθηκε του Ολυμπιακού 2-0 χάρη στα γκολ του Σωτήρη Ανδρέου  και του Γιώργου Μορφούλη.
Ο Ολυμπιακός στο τουρνουά παρουσιάστηκε με πολλά νέα παιδιά και έδειξε πως θα χρειαστεί πολύ δουλεία από το Μπάμπη τον Σαχίνη για να κάνει ένα καλό σύνολο.

Στα αρνητικά της διοργάνωσης ο λιγοστός κόσμος που για μια άλλη φορά δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της διοίκησης, η απουσία της δημοτικής αρχής  καθώς και της ΕΠΣ Ευβοίας όπου κάνεις από την Δ.Σ  δεν έδωσε το παρών.
Δηλώσεις Προπονητών