Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με το δεξί η ΟΠΑ, 2-1 τα Βασιλικά


Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το φετινό πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας η ΟΠ Αιδηψού, αφού κατάφερε στα τελευταία δευτερόλεπτα των καθυστερήσεων να πάρει το τρίποντο από τον Ατρόμητο βασιλικών με 2-1.
Το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο των Λουτρών Αιδηψού, με τις δύο ομάδες να παίζουν ένα σε γενικές γραμμές ισορροπημένο αγώνα. Οι γηπεδούχοι όμως στα τελευταία λεπτά του αγώνα, εκμεταλλευόμενοι από τη μια την έδρα και από την άλλη την κούραση του αντιπάλου της που κατέβηκε στο γήπεδο μόνο με την βασική ενδεκάδα, πίεσαν περισσότερο και αφού έχασαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Χασανδρινό, τελικά κατάφεραν να νικήσουν και να πάρουν το τρίποντο.

Τα γκολ του αγώνα

28΄ Ο Υδραίος μετά από εκτέλεση φουλ ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους, 1-0.
39΄ Ο Πολίτης καταφέρνει να φέρει στον αγώνα στα ίσια, αφού με σουτ μέσα από την περιοχή πετυχαίνει το 1-1.
92+  Ο Χασανδρινός αφού έχασε στα προηγούμενα λεπτά δύο καλές ευκαιρίες για γκολ, τελικά δίνει τη λύτρωση στην ΟΠΑ, αφού από κοντά με το τακουνάκι στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Αντωνίου, κάνοντας το τελικό 2-1.

ΟΠ Αιδηψού:
Αρετσίνης, Στέκας (82΄ Σαββόπουλος), Αυγέρης Γ, Χασανάϊ (70΄ Χατζής), Υδραίος, Μαυροζούμης, Φώτου, Λιάρος (74΄ Κατασρός), Χασανδρινός, Αναγνώστου Μ, Μισιρλής (63΄ Αναγνώστου Π)

Ατρόμητος Βασιλικών:
Αντωνίου, Μιαχαλόπουλος, Καρατζάς, Ηλιοδρομήτης, Θεοχάρης, Σταματούλας, Αντωνίου, Δήμου, Πολίτης, Λαδογιάννης, Σταμούλος.

Δείτε φωτορεπορτάζ, κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί (οι σκόρερ του αγώνα)