Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νίκη πρόκριση του Νηλέα 3-0 την Σκύρο

Την νίκη και την πρόκριση στην Β' φάση του κυπέλλου πήρε στον εξ αναβολής αγώνα της 1ης αγωνιστικής ο Νηλέας Νεοχωρίου επικρατώντας της Σκύρου με 3-0, σε ένα αγώνα που ξεκίνησε στις 14:45 για συγκοινωνιακούς λόγους.
Βελτιωμένες και οι δύο ομάδες από τους προηγούμενους αγώνες ξεκίνησαν μοιρασμένα τον αγώνα με τους γηπεδούχους μετά το 25' να αξιοποιούν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν, σε αντίθεση με τους Νησιώτες μας που ενώ από το 15' και για ένα περίπου δεκάλεπτο είχαν τον έλεγχο αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν τους γηπεδούχους.

Στο 28' ο Νηλέας κέρδισε πέναλτι που αξιοποίησε ο Καράπας γράφοντας το 1-0.
Στο 32'μετά από εκτέλεση κόρνερ και προσωρινή απόκρουση των αμυντικών της Σκύρου ο Ρουμελιώτης με ένα ξερό μονοκόμματο σουτ από το πέναλτι περίπου άφησε άγαλμα τον Ορφανό σημειώνοντας το 2-0.
Στην επανάληψη έπεσε ο ρυθμός του αγώνα, ενώ η πολύ ζέστη δυσχέραινε τις προσπάθειες και των δύο ομάδων, κατάφεραν όμως οι γηπεδούχοι να τριπλασιάσουν τα τέρματα τους με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Καράπα 3-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Προτελευταίος αγώνας για φέτος του Γιώργου Κότσαρη (τελευταίος με τον Δύστο) αφού την Δευτέρα παρουσιάζεται να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία.
Να του ευχηθούμε καλή θητεία.



ΑΟ Νηλέας Νεοχωρίου: Μ. Ρέτσας.
Καρκαλέτσης, Ντάμα, Κότσαρης Γ, Γέραλης, Σαμπάνης, Ζωντός, Πράχο, Πούρης, Κότσαρης Κ, Καράπας (65' Σαμπάνης), Ρουμελιώτης Σπ (78' Ρέτσας).




ΑΟ Σκύρου: Θαν. Δαλακλίδης.
Ορφανός, Βαρσάμος, Ανι, Μανωλάκης (75' Βολιώτης), Τράκος, Σκριάπας, Λύκος, Βαρσαμής, Ντένι, Δαλακλίδης, Ευσταθίου (60' Φτούλης).