Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Συγκλονιστική πρόκριση ο Δύστος 3-1 στην παράταση τον Νηλέα Νεοχωρίου

Στο 94' ο Δύστος κατάφερε να ισοφαρίσει και να στείλει τον αγώνα στην παράταση όπου γύρισε το αποτέλεσμα (έχανε μέχρι το 93') και να πάρει την πρόκριση στους 16 του κυπέλλου Ευβοίας από τον Νηλέα Νεοχωρίου σε ένα δυνατό γειτονικό ντέρμπι όπου το Νεοχώρι κρατούσε μέχρι το 93' την πρόκριση.
Ο αγώνας ξεκίνησε μοιρασμένος με λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και το ημίχρονο έληξε χωρίς κάποια ιδιαίτερη φάση.
Στην επανάληψη ο Νηλέας ανέβασε στροφές, είχε τον έλεγχο του κέντρου, αλλά δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν.
Κατάφερε όμως στο 76' να προηγηθεί στο σκορ με γκολ που σημείωσε ο Ρέτσας 0-1.
Οι γηπεδούχοι στην συνέχεια δεν κατάφεραν να αντιδράσουν και ο αγώνας έφθασε στις καθυστερήσεις και στην τελευταία φάση του αγώνα ο Δύστος  ισοφάρισε με γκολ που σημείωσε ο Κιούσης 1-1 και έστειλε τον αγώνα στην παράταση.
Το πρώτο 15λεπτο κύλησε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο αλλά στο δεύτερο μέρος της παράτασης ο Δύστος ανέβασε απόδοση και στο 109' είχε μια τριπλή ευκαιρία, ενώ στο επόμενο λεπτό 110' Πλασέ του Μαστροκώστα βρήκε το δοκάρι του Καρκαλέτση και στην επαναφορά ο Κιούσης την έστειλε στα δίχτυα 2-1.
Στο 118' ο Πηλιχός δέχθηκε την μπάλα έφυγε στην περιοχή του Νηλέα πάσαρε στον Φωτιά που πλάσαρε εύκολα γράφοντας το 3-1. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για οφ σάιτ στην φάση του γκολ.
Στο 119' αποβλήθηκε με απ' ευθείας κόκκινη κάρτα ο Αρχηγός του Νεοχωρίου Ζωντός Αθ.

ΑΟ Δύστου:
Μπαρόλας, Μπόκαρης (Δρόσάτος), Πιλάτης Απ, Τσάλας, Μαστροκώστας Χ, Πηρουνάκης, Πιλάτης Κ, (Φλοριαν), Κιούσης (Πιλάτης Σπ), Φωτιάς, Σίμωσης (Θεοδωρακόπουλος).
Νηλέας Νεοχωρίου:
Καρκαλέτσης, Ντάμα (Κάλα + Ρέτσας), Κότσαρης Γ, Γέραλης, Σαμπάνης Αθ Ν, (Σαμπανης Αθ Γ),Ζωντός, Ρέτσας(Αρσενικός), Μπράχο, Κότσαρης Κ, Καράπας, Ρουμελιώτης