Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Αιγέας Πετριών δηλώνει δυναμικά παρόν


Μετά από απουσία 11 ετών από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα επιστρέφει ο Αιγέας Πετριών και μάλιστα δυναμικά, όπως έδειξε η έναρξη της προετοιμασίας. Μιλάμε για μια περιοχή ποδοσφαιρομάνα αφού έχει δώσει στο παρελθόν αλλά και τώρα αξιόλογους ποδοσφαιριστές που πολλοί αγωνίζονται τώρα σε ομάδες της μεγάλης κατηγορίας του Νομού μας.
Αρχές του καλοκαιριού τα νέα παιδιά παρότρυναν και μεγαλύτερους και δεν άργησε η επαναδραστηριοποίηση του με πλήρες όνομα ''Α.Σ ΑΙΓΕΑΣ ΑΓ. ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΠΕΤΡΙΩΝ.
Έγιναν εκλογές όπου και προέκυψε το νέο Δ/ Σ που συγκροτήθηκε σε σώμα στις 8 Μαίου και είναι το εξής:

Πρόεδρος
Δεμερτζής Νικ. Κων
Αντιπρόεδρος
Παπαγεωργίου Απ
Γεν. Γραμματέας
Καραβάς Ιωάννης
Ταμίας
Δημολιάνης Βασιλ.
Ταμίας
Μιχάλης Μάριος
Γεν. Αρχηγός
Νίκας Δημήτριος
Γεν. Αρχηγός
Βυργιώτης Ιωάννης
Δημοσίων Σχέσεων
Καραβάς Παντελής
Φροντιστής
Δεμερτζής Νικ Απ
Φροντιστής
Βυργιώτης Κων/νος
Με γρήγορες διαδικασίες το νέο 10μελλές Δ/Σ 'επιασε δουλειά και κατάφερε μέσα σε 90 μέρες να είναι η ομάδα έτοιμη σε δελτία και σήμερα 13 Σεπτεμβρίου να ξεκινήσει η προετοιμασία για το πρωτάθλημα της Γ' κατηγορίας που θα συμμετέχει.
Προπονητής του Αιγέα είναι ο Δημ. Καντάρης διπλωματούχος ΟΥΕΦΑ και γνωστός στην περιοχή για τις ποδοσφαιρικές του γνώσεις.
Με πολύ όρεξη οι ποδοσφαιριστές ρίχτηκαν με τα μούτρα στην δουλειά αποφασισμένοι να διακριθούν στο νέο πρωτάθλημα της Γ' κατηγορίας που φέτος θα διεξαχθεί σε 4 γύρους.
Συναντήσαμε ανθρώπους της νέας Διοίκησης στο Δημ. Γήπεδο Κριεζών που τους έχει παραχωρηθεί μαζί με την ομάδα που έκανε την πρώτη προπόνηση.
Το γηπεδικό είναι το μεγάλο αγκάθι για την ομάδα που έχει πολλά παιδιά αλλά στις Πετριές δε υπάρχει γήπεδο να αθληθούν . Παλαιοτερα είχε γίνει προσπάθεια αλλά δεν είχε αποτέλεσμα αλλά όπως μας είπαν θα γίνει και πάλι προς το Δήμο Κύμης Αλιβερίου.