Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Επίδειξη Optimist & Kanoe Kayak απο τον ΝΟΔ Ωρεών

Μια όμορφη εκδήλωση πραγματοποίησε ο Ναυτικός Όμιλος Διαύλου Ωρεών μέσα στο λιμάνι των Ωρεών το πρωί της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου 2017.
Οι μικροί αθλητές του Ομίλου, πάντα κάτω από την καθοδήγηση των προπονητών τους Γιάννη Κωνσταντινίδη και Ζωής Φλώκου, έδειξαν σε όσου βρέθηκαν στο χώρο, τις ικανότητές τους στο Κανό – Καγιάκ και στα Όπτιμιστ.
Στη Σκάλα των Ωρεών οι μικροί ναυταθλητές αφού πραγματοποίησαν την επίδειξη, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τον πλούσιο μπουφέ που επιμελήθηκαν μέλη του ΔΣ του Ομίλου. Στη συνέχεια έγινε απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων από τον Αντιδήμαρχο κ. Δημ. Ζουπανιώτη και τον Προϊστάμενο του Λιμενικού Σταθμού Πευκίου κ. Χάρη Καραπαναγιώτη (δείτε φωτογραφίες από όλους τους αθλητές στο φωτορεπορτάζ που υπάρχει).
Τέλος, ο Θωμάς Παπαβασιλείου εκ μέρους του Edipsos Multisport & Wellness Festival ( που και ο ΔΙΑΥΛΟΣ News είναι Χορηγός Επικοινωνίας), ενημέρωσε τους μικρούς αθλητές αλλά και τους γονείς τους για την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Παρασκευοσαββατοκύριακο στην Αιδηψό.
Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ αλλά και Video με αποσπάσματα απο την εκδήλωση, κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί.