Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πέρασε νικηφόρα από τον Αγ. Ιωάννη η Κάρυστος

Δύο στα δύο για την Κάρυστο μετά την διεξαγωγή της 2ης αγωνιστικής. Σήμερα επικράτησε στην δύσκολη όπως αποδείχθηκε έδρα του Αγ. Ιωάννη νικώντας τον Άρη με 1-0.
Μοιρασμένο παιχνίδι στο πρώτο 20λεπτο για τις δύο ομάδες, με τον Άγιο Ιωάννη να έχει την πρώτη καλή φάση σε κεφαλιά του  Παναγιάρη, που απέκρουσε με υπερένταση ο τερματοφύλακας της Καρύστου.
Δέκα λεπτά αργότερα η Κάρυστος έχασε σημαντική ευκαιρία, όταν ο Μπουσαλας βγήκε τετ α τετ, με τον Γκογκορώση να διώχνει σωτήρια.
Στο 35ο λεπτό ο Ποδαράς στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα, την έστειλε στη ρίζα της δοκού του Γκογκορώση.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν και έχασαν σημαντική ευκαιρία με τον Φελέρη Π, καθώς το δυνατό σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κιουκη.
Κάπου εκεί η Κάρυστος ανέβασε στροφές, πίεσε, και στο 73ο άνοιξε το σκορ όταν δυνατό σουτ το Μπούσουλα προσέκρουσε σε σώματα αμυνομένων άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του μέχρι τότε ανίκητου Γκογκορώση 0-1
Στα 15 λεπτά  που απέμειναν ο Άγιος Ιωάννης προσπάθησε να ισοφαρίσει, αλλά η Κάρυστος παίζοντας έξυπνα πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 6 βαθμούς.

Αρης Αγ. Ιωάννη: Γρ. Γκογκορόσης
Γκογκορόσης, Μήτρου Στ, Φέλερης, Ποδαρας, Δροσάτος, Μάλλιος, Φωτιάς, Τσάλλας, Μήτρου Ελ, Μήτρου Χρ, Παναγιάρης.
ΑΟ Καρύστου:
Κιούκης, Κρητικός, Πανουργιάς, Ματζώρος, Θεολόγου, Αρχοντίδης, Μπιθικούκης, Παπαδάκης, Τσέπας Γ, Μπούσουλας, Λαζάκης.