Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με ανατροπή τα Κόσκινα 3-1 την ΑΕΚ Χαλκίδας

Με ανατροπή τα Κόσκινα επικράτησαν της ΑΕΚ Χαλκίδας με 3-1 σε ένα αγώνα όπου στο πρώτο εικοσάλεπτο η ΑΕΚ προηγήθηκε στο σκορ, είχε ευκαιρίες στο ξεκίνημα για μεγαλύτερο σκορ, αλλά στην συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν, ισοφάρισαν και στο δεύτερο μέρος έκαναν την  ανατροπή και στο τέλος κλείδωσαν την νίκη και το τρίποντο.
Με την ΑΕΚ να μπαίνει δυνατά ξεκίνησε ο αγώνας και στο πρώτο δεκάλεπτο είχε δύο καλές στιγμές να προηγηθεί.
Το κατάφερε όμως στο 12' όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Γιαμακίδης με εξαιρετική κεφαλιά άνοιξε το σκορ 0-1, ενώ προηγουμένως ο Τριανταφύλλου είχε σώσει την εστία του παραχωρώντας το κόρνερ.
Μετά το γκολ τα Κόσκινα αντέδρασαν πήραν τον έλεγχο του αγώνα χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες στο 19' με τον Κοκκάλα που πλάσαρε αλλά ο Ζαφειρόπουλος έδιωξε, στο 23' σε σουτ του Κόλλια ελάχιστα άουτ, και στο 34' σε πλάγιο σουτ του Μπασινά που έδιωξε σε κόρνερ ο Ζαφειρόπουλος.
Στο 41' οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με πλασέ του Κοκκάλα 1-1.
Στην επανάληψη στο 47' οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή και πάλι με εξαιρετικό γκολ του Κοκκάλα παίρνοντας το προβάδισμα 2-1.
Στο 65' η ΑΕΚ απείλησε με ισοφάριση όταν μακρινή σέντρα σουτ του Λάσμε έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ ο Τριανταφύλλου.
Στο 70' τα Κόσκινα πλησίασαν το τρίτο γκολ αλλά ο κεραυνός του Ξιφαρά τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Ζαφειρόπουλου.
Νέα επέμβαση του Ζαφειρόπουλου σε δυνατό σουτ του Παριανού Χρ που έδιωξε σε κόρνερ.
Στο 89' ο Κοκκάλας με κοντινό πλασέ κλείδωσε την νίκη των Κοσκίνων 3-1.
ΑΟ Κοσκίνων: Σακ. Νικολάου
Τριανταφύλλου, Δήμου Γ (35' Βλάχος), Δήμου Δ, Σπήλιος, Ευγενίου, Παριανός, Μπασινάς (78' Λαθουράς), Ξιφαράς, Κοκκάλας (90' Δημολιάνης), Μήτρου (90' Κουρούπης), Κόλλιας.




ΑΕΚ Χαλκίδας: Γ Δάβρης
Ζαφειρόπουλος, Σταμελάκης (50' Καρνάτσος), Κωτρώτσιος, Πεππές, Γιαμακίδης, Τριανταφύλλου, Καλέντζης (66' Τσαούσης), Ζευγολάτης, Καρυστινός (80' Ντεγιάννης), Λάμτσε, Χρόνης (66' Σμπρίνης.