Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Αγ. Λουκάς 3-2 τον Αμαρυνθιακό. Εντυπωσιακός ο Τζανής που κατέβασε τα ρολά

Μετά από εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο και κατάλληλη διαχείριση στο δεύτερο, ο Άγιος Λουκάς πήρε μια σημαντική νίκη απέναντι στον αξιόμαχο Αμαρυνθιακό.
Και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν πολύ δυνατά το παιχνίδι, με τον Αμαρυνθιακό να χάνει την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 2ο λεπτό, όταν δυνατό σουτ του Σταματάκου  απέκρουσε με τα πόδια ο Τζάνης. Τρία λεπτά αργότερα στην πρώτη επίσκεψη του Αγίου Λουκά, στα καρέ του Αμαρυνθιακού, ο  Κρόκος με σέντρα βρίσκει στην καρδιά της μικρής περιοχής μόνο του τον Μυτάφη, που αδυνατεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
 Στο 7ο λεπτό η ομάδα του Αγίου Λουκά ανοίγει το σκορ, όταν μετά από βολέ του Τζάνη και λάθος διώξιμο από τους παίκτες της Αμαρυνθου, η  μπάλα φτάνει στον Δρίτσουλα που με κοντινή κεφαλιά κάνει το 1-0.
Στο 9' δυνατό σουτ του Σταματάκου για τον Αμαρυνθιακό, η μπάλα ελάχιστα έξω.
Στο 15' δυνατό  σουτ του Πομάρες από το ύψος του πέναλτι και λίγο πλάγια, η μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Kodraziu και 2-0 για τον Άγιο Λουκά.
Στο 20' φανταστική απόκρουση του Τζάνη σε σουτ του Μyrteza.
Στο 25' πάλι ο Δρίτσουλας με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή, στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Αμαρυνθιακού κάνοντας το 3-0
.
Στο 33' ο Σταματάκος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι μείωσε σε 3-1 για τον Αμρυνθιακό.Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου η ομάδα της Αμαρύνθου ανέβασε στροφές, αλλά έπεσε πάνω στον Τζάνη που έκανε εντυπωσιακές αποκρούσεις. Έτσι στο 54', στο 60' και στο 72' κατέβασε τα ρολά κρατώντας μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα της Αμαρύνθου ήταν να μειώσει σε 3-2 στο 90' με σουτ του Αργύρη μέσα από τη μικρή περιοχή
ΑΟ Αγ. Λουκά:
Τζανής. Κρόκος, Ρέτσας, Ξύγγης, Καρατζάς, Μπάνος, Νικολάου, Κιούσης, Δρίτσουλας, Πομάρες, Μυτάφης (Χουχούμης, Ματέο, Γιανούλης Β, Δεμερούτης, Τριτσώνης,Καράπας, Ζάνιος )

Αμαρυνθιακός:
Κονταζίου, Καλογεράς, Λιατύφης, Αποστόλου, Μυρτέζα, Τσιμπούκης, Κιμουλιάτης, Κρεμασμένος,Σιλβέστρος, Μυρτέζα V, Σταματάκος (Σεφερλής, Κιούσης, Ζαχαριάς, Πνευματικός, Αργύρης, Αντωνίου, Αναστασόπουλος.