Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΕ Ληλαντίου - Πισσώνας 6-0 - Αγιασμός Σχολής δελτίο τύπου

ΑΕΛ – ΑΟ ΠΙΣΣΩΝΑ 6-0  

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ΄κατηγορίας η ομάδα μας ξεκίνησε με το δεξί κερδίζοντας με 6-0 την ομάδα του ΑΟ Πισσώνα.
Σε ένα αγώνα που από το πρώτο λεπτό  η ομάδα μας έδωσε καλό ρυθμό στο παιχνίδι της, απέναντι σε έναν  αντίπαλο που  προσπάθησε να αντισταθεί και να παίξει καθαρό ποδόσφαιρο, και θα μπορούσε να σημειώσει κάποιο γκολ, αλλά ο τερματοφύλακας Λεοντής ήταν σε καλή μέρα αποκρούοντας και  πέναλτι στα τελευταία λεπτά του αγώνα.
Τα γκολ για την ομάδα μας σημείωσαν οι Κουλοχέρης 70΄, 85΄,90΄, Μoco 5΄, 42΄,και Καρλατήρας 45΄.
Καλή η διαιτησία των κ.κ. Δανιηλίδη,Νέγρη και  Χασάνδρα.

Α.Ε.Λ
Λεοντής Αθ., Παλαιολόγος ( 46΄Χαλιώτης ), Μάκ Κόλλιας, Μαόφης (57΄Παπαγεωργίου),  Ποδαράς , Καρλατήρας ,Rroshi(78΄Κηρύκος), Ζάνιος (81΄Λεοντής Γε. )Κουλοχέρης, Moco (42΄ Ζάνιος ),Ndoi

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 22/10  και ώρα 12.00 στο γήπεδο Καστέλλας την ΑΕ Θύελλας Κοντοδεσποτίου.
-----------------------------------------------------------------------------------------
ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΧΟΛΗΣ & ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ

O καθιερωμένος Αγιασμός της ΑΕ Ληλαντίου και της Σχολής για την  νέα ποδοσφαιρική σεζόν στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις της Σχολής.Ο πάτερ Χρήστος και ο πάτερ Δημήτριος που δεν έκρυψαν τα ερυθρόλευκα αισθήματα τους, ευλόγησαν τα παιδιά, τους προπονητές και τις νέες εγκαταστάσεις της Σχολής μας και έδωσαν το εύνασμα για το ξεκίνημα μια νέας υπέροχης χρονιάς. 
Στη Σχολή μας  για τον Αγιασμό εκτός από τους γονείς και τους αθλητές , βρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής από την Διεύθυνση Ακαδημίας Ολυμπιακού, ο Διευθυντής Σχολών κ. Βασίλης Νάνος και ο Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Κυριάκος Καραταϊδης οι οποίοι μίλησαν στους νεαρούς ποδοσφαιριστές ζητώντας τους να είναι πρώτα καλοί μαθητές και μετά καλοί ποδοσφαιριστές, ενώ παράλληλα τους κάλεσαν στο Προπονητικό Κέντρο στο Ρέντη.
Ο επικεφαλής της Σχολής κ. Νίκος Ρόγκας μαζί με τους προπονητές και τους συνεργάτες του ευχαρίστησαν την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τα δυο στελέχη τους για την παρουσία τους και υποσχέθηκε ότι η Σχολή με νέο πλέον χλοοτάπητα θ' ανέβει επίπεδο!