Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στους 8 ο Απόλλων Ερέτριας 3-0 μέσα στον Δύστο

Στους 8 του κυπέλλου προκρίθηκε ο Απόλλων Ερέτριας που επικράτησε μέσα στον Δύστο 3-0 επί της ομώνυμης ομάδας, σε ένα αγώνα που το πρώτο μέρος ανήκε στους γηπεδούχους που είχαν δυο καλές στιγμές αλλά δεν κατάφεραν να τις αξιοποιήσουν απέναντι σε ένα Απόλλωνα που δεν πατούσε καλά στον αγωνιστικό χώρο.
Δείτε στιγμιότυπα τα γκολ του αγώνα και το χαμένο πέναλτι

Στην επανάληψη με το ξεκίνημα 46' ο Τόρα με εξαιρετική κεφαλιά άνοιξε το σκορ δίνοντας το προβάδισμα στον Απόλλωνα 0-1 μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντουλαβέρη.
Στο 50' ανατράπηκε ο Τόρα, ο Διαιτητής καταλόγισε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Αγραφιώτης, αλλά ο Μπαρόλας απέκρουσε με διπλή προσπάθεια.
Στο 70' μετά από λάθος των αμυντικών ''τροφοδότησαν''τον Πολυχρόνη που με δυνατό πλασέ σημείωσε το 0-2 για τον Απόλλωνα.
Στο 86' ο Τόρα ολοκλήρωσε την νίκη πρόκριση του Απόλλωνα με ψηλοκρεμαστό σουτ 0-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΟ Δύστου Γ. Τζόκας

Μπαρόλας, Πιλάτης Σ, Πιλάτης Τ, Νόβας (77' Μπόκαρης), Μαστροκώστας, Φωτιάς (63' Δροσάτος), Πηρουνάκης, Ηλίας, Πηλιχός (77' Κιούσης), Φωτιάς Μ, Μαχιλάϊ (69 Πιλάτης Κ).



Απόλλων Ερέτριας: Δημ. Βαλκάνος.
Βασιλείου, Μεγκανάϊ(77' Μπασινάς Γ), Ρούσος (60' Πολυχρόνης), Κοντός, Καλοχωρίδης, Τόρα, Τρεγκάϊ, (46' Καρβελάς), Αγραφιώτης, Ντουλαβέρης, Μώρος (82' Ξυλλάς