Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νικηφόρα πρεμιέρα για τον Α.Ο.Χαλκίς

Νικηφόρα πέρασε με 1-2 η Χαλκίδα από την δύσκολη έδρα του Άργους παίρνοντας συνχρόνως εκδίκηση για την περσινή βαριά ήττα.
Οι Nerazzuri αφήνοντας πίσω την παραφιλολογία του καλοκαιριού για άνοδο και τα όποια διοικητικά προβλήματα ήταν πολύ καλοί και θα μπορούσαν να δώσουν μεγαλύτερη έκταση στο σκορ.
Η Χαλκίδα προσπάθησε από την αρχή να επιβληθεί και στο 30΄ άνοιξε το σκορ με τον Καραμπά να παίρνει την κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Στεργιανού στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.
Οι φιλοξενούμενοι με ανεβασμένη ψυχολογία πήραν κεφάλι 2 τερμάτων στο 41΄ με τον Πολίτη να εκτελεί τον Τσέλιο με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.
Ο Μπλάνκο έχασε μεγάλη ευκαιρία να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη αφού το πλασέ που επιχείρησε εξουδετέρωσε ο Τσέλιος.
Οι γηπεδούχοι στο 55΄ κέρδισαν πέναλτι  σε χέρι του Καραμπά με τον Πετσιτς να ευστοχεί από τα 11 βήματα και να μειώνει σε 1-2 για την ομάδα του.
Οι Λύκοι του Αργους συνέχισαν να πιέζουν χωρίς να καταφέρουν να φανούν απειλητικοί προς την εστία του Ντουμάνη.
Ο Κονσταντίνοφ σε 2 περιπτώσεις στο 62΄ και 66΄ δεν κατάφερε να νικήσει τον Τσέλιο και να κλειδώσει τη νίκη.
Το τελικό σφύριγμα του Γκάμαρη βρήκε τους 50 εκδρομείς από την Χαλκίδα να πανηγυρίζουν την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα δίνοντας ραντεβού στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αιολικό.
Δείτε στιγμιότυπα και τα γκολ από τον αγώνα

Παναργειακός: Τσέλιος Ιβανσιτς Κολλάρας Μεζίνι Καλλιβωκάς Πούτσι Παπουτσής Καλύβας Στάβριτς (46΄Πέσιτς) Καλογέρης Ντούκιτς

Α.Ο.Χαλκίς: Ντουμάνης Στεργιανός Θωμάς Καραμπάς Μπακομήτρος Ντελέκος Ταταυρίδης( 90΄ Γεωργίου) Πολίτης Χαρτσιάς Κονσταντίνοφ ( 70΄ Εμέκα) Μπλάνκο ( 82΄ Ανέστης)