Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Υπέκυψε στον ανώτερο Ολυμπιακό ο ΓΣ Κύμης

Με πολλά αρνητικά ρεκόρ ο Γ.Σ.Κύμης έχασε στο κλειστό Τ.Καμπούρης από τον πολύ ανώτερο Ολυμπιακό με το ευρύ 56-85.
Το πρώτο από τα ρεκόρ ο Γυμναστικός το σημείωσε με το να σημειώσει 23 πόντους στο πρώτο ημίχρονο έναν λιγότερο από τους 24 που πέτυχε ο Άρης στην Αμαλιάδα την προηγούμενη αγωνιστική.
Ακόμη οι 6 εύστοχες βολές σε όλο το παιχνίδι αποτελούν την χειρότερη συγκομιδή τις δύο πρώτες αγωνιστικές όπως και τα 15 αμυντικά ριμπάουντ που ισοφάρισε την επίδοση του Γ.Φάρου-Λάρισας για τα δύο πρώτα παιχνίδια της σαιζόν.
Φυσικά με τέτοιες στατιστικές η ομάδα του Γ.Καστρίτη δεν είχε καμιά βλέψη να κοιτάξει στα μάτια τους ερυθρόλευκους με φυσική συνέπεια το -29 στο τελικό αποτέλεσμα. Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός είχε 19 στις 21 βολές ήτοι 90,47% κορυφαία επίδοση μετά από τις δύο πρώτες αγωνιστικές έχοντας επίσης την κορυφαία συγκομιδή στα ριμπάουντ 46 τον αριθμό.
Στο τέλος του παιχνιδιού ο Γ.Καστρίτης στην κάμερα της κρατικής τηλεόρασης προσπάθησε να δώσει θάρρος στους παίκτες του λέγοντας πως η ομάδα θα βελτιωθεί και θα φτάσει σε επίπεδο να παίζει καλό μπάσκετ ,προς το παρόν πάντως η ιστορία γράφει δύο ήττες και με το φάσμα μιας τρίτης την προσεχή αγωνιστική στο ΄΄Παλατάκι΄΄απέναντι στον ΠΑΟΚ ίσως η ομάδα να τρέχει από νωρίς να κλείσει την ψαλίδα από τους υπόλοιπους.
Τρέιλορ 12,Οκερεαφόρ 11 και από 10 οι Τσαγκαράκης και Τζόουνς έδωσαν το στίγμα τους στο σκοράρισμα ενώ από τον Ολυμπιακό στους 18 σταμάτησε ο nbayer Τόμπσον ενώ τον ακολούθησαν ο Μιλουτίνοφ με 12 και οι Τολιόπουλος ,Αγραβάνης με 11.