Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στα πέναλτι πήρε την πρόκριση ο Ηρακλής Ψαχνών

 Για την 3η φάση του Κυπέλλου Εύβοιας η ομάδα των Ωρεών φιλοξένησε σήμερα στο γήπεδο του Νέου Πύργου τον ιστορικό Ηρακλή Ψαχνών.
Ο  αγώνας σε γενικές γραμμές ήταν  μοιρασμένος και μάλιστα χωρίς κάποια αξιόλογη φάση και στην κανονική διάρκειά του έληξε 1-1, αποτέλεσμα με το οποίο ολοκληρώθηκε και η παράταση.
Έτσι για τη συνέχεια στην επόμενη φάση οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι, όπου οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια και μία απόκρουση του Ανδρούτσου, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που πέτυχαν τρία γκολ.
Έτσι ο Ηρακλής  είναι αυτός που προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Φάσεις και Γκολ

 6΄ Δυνατό γυριστό σουτ του Μούστου από τη γωνία της μεγάλης περιοχής βγαίνει έξω από το κάθετο δοκάρι.
15΄ Ο Σμυρναίος βγαίνει μπροστά, μπαίνει στην περιοχή, βρίσκεται τετ α τετ με τον Δαμάσκο και εύκολα τον πλασάρει δίνοντας το προβάδισμα στον Ήρα, 0-1.
31΄ Ο Μούστος μπαίνει από δεξιά και μπαίνει σχεδόν στη γωνία της μεγάλης περιοχής μόνος του με τον Ανδρούτσο, σουτάρει με δύναμη αλλά  ο πορτιέρε των Ψαχνών με ωραία εκτίναξη διώχνει. Σε δεύτερο χρόνο η μπάλα γυρίζει και πάλι στον Μούστο που σε μια φάση αμφισβητούμενη στην οποία οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι, ανατρέπεται από αμυνόμενο και χάνει την ευκαιρία να σκοράρει.
41΄ Ο Σταματονικολός με βαθειά σέντρα βρίσκει τον Γαλούπη που είναι μλονος του, εκέινος μπαίνει στην περιοχή και βρίσκεται τετ α τετ με τον Ανδρούτσο που βγαίνει και με το σώμα κόβει το σουτ του επθετικού των Ωρεών. Η μπάλα όμως στην επιστροφή της βρίσκεται και πάλι στα πόδια του Γαλούπη που δεν δυσκολεύεται αφού βρίεκται μόνος του μπροστά στα δίχτυα να κάνει το 1 – 1.

Στη συνέχεια ο αγώνας κύλισε χωρίς καμμία αλλαγή στο αποτέλεσμα, ακόμα και στην παράταση, οπότε οι ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι.


Τα πέναλτι



Το πέναλτι του Γαλούπη αποκρούει ο Ανδρούτσος, ενώ των Μούστου και Μαυρούτσικου Ι Φ βρίσκουν το δοκάρι.
Έτσι αν και ο Γιουκάι βρήκε στόχο, ο Ηρακλής προκρίθηκε μιας και τα πέναλτι των Μαρίνου, Ταψή και Τουρκοχωρίτη  ήταν εύστοχα.

ΑΟ Ωρεών (Γουρνάς)
Δαμάσκος, Φαράντος (75΄ Παριανός), Σταματονικολός, Γιουκάι, Βασιλείου, Τζαφεράι, Μούστος, Μαυρούτσικος Ι Φ, Φούσκας (57΄ Τριανταφύλλου), Γαλούπης, Καραπάνος (119΄ Μαυρούτσικος Δ)

Ηρακλής Ψαχνών (Αϊνδιλής)
Ανδρούτσος, Κοροβέσης (105΄ Μαρίνος), Δούλος, Ταψής, Μπελίτσος, Γκούρλας, Σκριβάνος Π Α (79΄ Τσούμαρης), Τουρκοχωρίτης, Σμυρναίος, Γκάβαλης, Τόλης (58΄ Στούπας)

Διαιτητής: Πόγκας
Βοηθοί: Δελχάς - Αντωνίου

Δείτε το φωτορεππορτάζ κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί