Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πρώτο βήμα για τον ΑΟ Αιδηψού 1-0 τον Ταμυναϊκό Αλιβερίου

Σε ένα δυνατό παιχνίδι για  το εισιτήριο στους τέσσερις του  Κυπέλλου Εύβοιας, η ομάδα της Αιδηψού αντιμετώπισε τον Ταμυναϊκό στο Δημ. Γήπεδο Αιδηψού και παίζοντας έξυπνα κατάφερε να σημειώσει το κολ που της έδωσε την νίκη και το προβάδισμα για τον επαναληπτικό.

Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα η ομάδα των φιλοξενούμενων είχε την κατοχή της μπάλας και πίεζε . Από την άλλη η ομάδα του Δημητρίου,  έπαιξε σωστό αμυντικό παιχνίδι έχοντας πειθαρχία και τελικά κατάφερε να κλείσει τους δρόμους προς την εστία του Κυριακού.
Καλή και επικίνδυνη φάση ήταν στο 35΄ όπου ο Σταμέλος παίζοντας το ένα – δύο με τον Μήτρου,μπήκε στην περιοχή του Κυριακού. Εκεί πιεζόμενος από τον Καππέ πλάσαρε ελάχιστα άουτ και έτσι οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς τέρματα.
Στο δεύτερο μέρος ο Ταμυναϊκός πίεσε ακόμα περισσότερο την Αιδηψό, χωρίς όμως να μπορέσει να απειλήσει τις γραμμές της.
Καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήταν με τον Κρόκο να μπαίνει από αριστερά και να προσπαθεί να πλασάρει τον γκολκίπερ της Αιδηψού, ο οποίος όμως έδιωξε με τα πόδια.
Σε μια οργανωμένη επίθεση των γηπεδούχων στο 73΄ ο Σαμπάι βρέθηκε στη γραμμή της μεγάλης περιοχής και με ένα δυνατό σουτ βρήκε τα δίχτυα του Δουλκερίδη στη συμβολή των δεξιών δοκών, κάνοντας το 1-0.
Η ομάδα του Ταμυναϊκού συνέχισε να πιέζει τον ΑΟ Αιδηψού χωρίς όμως να καταφέρει κάτι.
Έτσι οι δυο ομάδες θα βρεθούν στις 22 Νοεμβρίου στο Αλιβέρι, για τον επαναληπτικό , με την Αιδηψό να έχει το θετικό αποτέλεσμα του 1-0.

ΑΟ Αιδηψού: 
Κυριάκου, Χασανάι (51' Σιρπτσιόγλου), Καραγκούνης, Κάππες,  ΑναγνώστουΜ. , Σαμπάι (89' Γλύκος), Στεργίου (79' Φώτου),  Αναγνώστου Ν, Μακρής,  Μπιμπάι Ι, Μάρκου (22'  Μπιμπάι Α).
Ταμυναϊκός: 
Δουλκερίδης, Καρράς, Πιλάτης, Καρατζάς, . Αναστασίου Β, Σιλιγαρδάκης (82' Ζάχι), Μήτρου, .Αναστασίου Ι, (46' Μαλισσιώβας), Σταμέλος (62' Ραμπαβίλας), Κρόκος, Κούρτης (76' Κώτσι).