Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Συνεχίζουν αήττητοι οι Ωρεοί, 4-1 την ΟΠ Αιδηψού (VIDEO)


Άλλη μια σερί νίκη για τον ΑΟ Ωρεών, η έβδομη στη σειρά, αυτή τη φορά απέναντι στην ομάδα της ΟΠΑ με σκορ 4-1.
Η ομάδα του Θαν. Γουρνά μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο πρώτο μέρος επέβαλε το ρυθμό της, πηγαίνοντας για το ημίχρονο με το υπέρ της αποτέλεσμα 2-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΟΠΑ   προσπάθησε να αντιδράσει και δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες, αλλά οι «πράσινοι» και πάλι επέβαλαν το ρυθμό τους  και ουσιαστικά έδειξαν την ισχύ τους πετυχαίνοντας άλλα δύο γκολ.
Φάσεις και Γκολ
 1΄ Ο Ι. Μαυρούτσικος βρίσκεται  αφύλακτος στην περιοχή αλλά λίγο βεβιασμένα, σουτάρει άουτ.
 6΄ Δυνατό σουτ του Γαλούπη πάνω από το οριζόντιο του Χατζηαβραάμ.
11΄ Σε μια κακή συνεννόηση της άμυνας της ΟΠΑ, κλέβει την μπάλα ο Γαλούπης και κοντά από τη γωνία της μεγάλης περιοχής σουτάρει και βρίσκει τα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ 1-0.
28΄ Ο Σταματονικολός εκτελεί κόρνερ και η μπάλα με τα φάλτσα που έχει τερματίζει στα δίχτυα του Χατζηαβράμ, κάνοντας το 2-0.
39΄ Ο Γάσπαρης εκτελεί κόρνερ και ο Αναγνώστου από την μικρή περιοχή, με το κεφάλι στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, μειώνοντας σε 2-1.
40΄ Σουτ του Μούστου αποκρούει με ωραία εκτίναξη ο Χασανδρινός, ο οποίος αντικατέστησε αναγκαστικά τον Χατζηαβραάμ που είχε τράβηγμα στη γάμπα.
58΄ Ο Αναγνώστου πλασάρει στον Χρυσομάλη που σουτάρει λίγο έξω από το κάθετο του Μαυρούστικου.
60΄ Ο Μούστος μπαίνει στην περιοχή και περνώντας και τον Χασανδρινό, τερματίζει «χορεύοντας» μαζί με την μπάλα στα δίχτυα, 3-1.
65΄ Ο Λαμπρόπουλος από κοντά σουτάρει λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.
72΄ Και πάλι ο Λαμπρόπουλος με μακρινό σουτ στέλνει την μπάλα λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.
79΄ Ο Γαλούπης με προσωπική προσπάθεια μπαίνει μόνος στην μεγάλη περιοχή και από την αριστερή γωνία της σουτάρει λίγο πάνω από το οριζόντιο του Χασανδρινού.
86΄ Μετά από κόρνερ που εκτελεί η ομάδα του Θανάση Γουρνά, η μπάλα φτάνει στoν Βασιλείου που την πλασάρει στην μικρή περιοχή που βρίσκεται ο  Καπλανάι. Εκείνος ψύχραιμα κοντρολάρει και την στέλνει για τέταρτη φορά στα δίχτυα της ομάδας της Αιδηψού, κάνοντας το τελικό 4-1.

 Α.Ο. Ωρεών (Θ. Γουρνάς): 

Μαυρούτσικος Δ, Τζαφεράι,Σταματονικολός, Γιουκάι, Βασιλείου, Καπλανάι, Μούστος (86΄ Τριανταφύλλου), Μαυρούτσικος Ι, Αναγνωστάκης (57΄ Καραπάνος), Γαλούπης (82΄ Φαράντος), Λαμπρόπουλος (89΄ Πατσαρούχας)

Ο.Π. Αιδηψού (Θ. Αναγνώστου): Χατζηαβραάμ (36΄ Χασανδρινός),Αυγέρης Δ, Αυγέρης Γ, Λιάρος, Φώτου Γ, Μισιρλής, Χαραλαμπόπουλος (70΄ Σαββόπουλος Δ), Χατζής (64΄ Ουζούνογλου), Γάσπαρης, Αναγνώστου Μ, Χρυσομάλλης (76΄ Χοτζάι)

Διαιτητής: Βαλάντης Βρακάς
Βοηθοί: Κοτταρά – Λιαγκάκης

Δείτε φάσεις και γκολ απο τον αγώνα





Δείτε το φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί