Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νίκη του Αυλωναρίου επι της Σκεπαστής με ανατροπή

Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα του Αυλωναρίου μέσα στη Σκεπαστή και μάλιστα με ανατροπή. Η ομάδα του Μπασούκου αν και ξεκίνησε δυνατά, έμεινε πίσω στο σκορ με 2-0 και πρίν τελειώσει το πρώτο μέρος κατάφερε να μειώσει σε 2-1.
Στα πρώτα 20 λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου η ομάδα της Σκεπαστής είχε την πρωτοβουλία και τις ευκαιρίες, χάνοντας μάλιστα δυο πολύ καλές στιγμές.
Στη συνέχει οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμό και έφεραν το παιχνίδι στα ίσια, ενώ στη συνέχεια η ομάδα του Μπεκάκου δε κατάφερε να βάλει γκολ αν και είχε τις ευκαιρίες, με τελικό αποτέλεσμα να ανέβει η απόδοση των φιλοξενούμενων το τελευταίο τέταρτο και να πετύχουν στο 86΄το γκολ της νίκης.
Να σημειώσουμε ότι ο Τάσος Καρλής έγινε αναγκαστική αλλαγή λίγο μετά το πρώτο πεντάλεπτο του αγώνα, μιας και δημιουργήθηκε πρόβλημα στο αριστερό του γόντατο (κατά  πάσα πιθανότητα ρήξη χιαστού).
(αύριο Δευτέρα θα έχουμε φωτορεπορτάζ, Video με τα τέσσερα απο τα πέντε γκολ καθώς και τις δηλώσεις των προπονητών)
Φάσεις και γκολ
 9΄ Μετά από φάουλ, ο Θαλασσινός Αθαν. Με κεφαλιά βρίσκει στόχο και δίνει προβάδισμα στους γηπεδούχους. 1-0.
15΄ Σουτ του Μπασούκου τερματίζει λίγο έξω από το κάθετο του Μπαρμπούνη.
16΄ Σουτ του Παπίλα βγαίνει λίγο πάνω από το οριζόντιο της Σκεπαστής.
25΄ Ο Γεωργίου διεκδικεί την μπάλα από τον Κόκκος, τον νικάει και σουτάρει από τη γωνία της μεγάλης περιοχής, κάνοντας το 2-0.
39΄ Ο Ζαχαριάς πλασάρει στον Τσαλιαγκό που εύκολα βρίσκει τα δίχτυα του Μπαρπούνη, κάνοντας το 2-1.
45΄ Μακρινό δυνατό σουτ του Δαφνή βρίσκει τα δίχτυα από την εξωτερική πλευρά τους.
50΄ Κεφαλιά του Καραλή από κοντά μπλοκάρει ασταθώς ο Μπαρμοπύνης, ο οποίος όμως προλαβαίνει και την ξαναπιάνει πριν τον παίκτη του Αυλωναρίου.
56΄ Ο Γερογιάννης βρίσκεται τετ α τετ με τον Τζαβάρα, ο οποίος σώζει την κατάσταση πέφτοντας στα πόδια του και μπλοκάροντας.
59΄ Από το ημικύκλιο της περιοχής ο Γερογιάννης σουτάρει και ο Τζαβάρας αποκρούει με το σώμα.
74΄ Κεφαλιά του Τσαλιαγκού από κοντά τερματίζει στα δίχτυα, διπλασιάζοντας τα σημερινά τέρματα και του ίδιου και του Αυλωναρίου, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια, 2-2
86΄ Ο Ζαχαριάς μπαίνει πολύ ωραία και πλασάρει στον Μπρολίν που από πλάγια θέση στην περιοχή του Μπαρπούνη, σουτάρει και βρίσκει τα δίχτυα, κάνοντας την ανατροπή και στέλνοντας όλους τους συμπαίκτες του σε τρελούς πανηγυρισμούς, 2-3.

Σκεπαστή (Μπεκάκος)

Μπαρμπούνης, Θαλασσινός Ι τΑ, Αγιασοφίτης, Καλλίτσης, Καψάλας, Κωνσταντός, Ντέντης, Θαλασσινός Ι τΒ, Γεωργίου (75΄ Γοργομάτης), Θαλασσινός Αθ, Γερογιάννης (83΄ Καρατζούδης)



Αυλωνάρι (Μπασούκος)

Τζαβάρας, Δαφνής, Φραγγής, Καραλής, Κόκκος, Παπίλας (72΄ Περιβολάρης), Μπασούκος, Ζαχαριάς, Μπρολίν, Βασιλείου (54΄ Ιωαννίδης), Καρλής Τάσος (6΄ Τσαλιαγκός – αα)