Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Όλυμπος από ατσάλι 0-2 τον Ολυμπιακό Χ.

Ο Όλυμπος Γ. πήρε πολύτιμο τρίποντο επικρατώντας με 0-2 του Ολυμπιακού Χ. στο πάρκο του λαού.Οι φιλοξενούμενοι παρότι με παίχτη λιγότερο για μισή ώρα λόγω αποβολής του Ζαχαριά παίζοντας με το γνωστό πάθος που τους διακρίνει πρόσθεσαν τρεις πολύτιμους βαθμούς.Από την άλλη πλευρά οι ερυθρόλευκοι δεν εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική τους υπεροχή και με αυτή την ήττα τους παραμένουν σε δύσκολη βαθμολογική θέση.Στο πρώτο μέρος είχαμε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με τον Όλυμπο να έχει την κατοχή και να απειλεί στο 43΄ με δυνατό σουτ του Σταματούκου.
Οι κόκκινοι με τη σειρά τους απείλησαν στο 44΄ με σουτ του Τσιούνη το οποίο κατέληξε στην αγκαλιά του Μωραίτη.
Με την έναρξη της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 50΄ με κεφαλιά του Μακρή έπειτα από καλοζυγισμένη σέντρα του Σταματούκου.
Ο Ολυμπιακός στο καλύτερο του διάστημα 60΄-70΄ βρέθηκε κοντά στην ισοφάριση με τον Μυτάκη να σουτάρει στο 63΄ και τον Μωραίτη να διώχνει με τα πόδια.Η καλύτερη φάση για τους γηπεδούχους ήταν στο 65΄ με τον Κυτίνο να σουτάρει προ κενής εστίας και τον Θωμόπουλο να διώχνει τη μπάλα πριν περάσει τη τελική γραμμή.Ο Όλυμπος στο 85΄ κλείδωσε τη νίκη με πλασέ του Κοτρογιάνη έπειτα από μπαλιά του Ντούρμα.Τελευταία καλή φάση του παιχνιδιού στις καθυστερήσεις με το πλασέ του Σταματούκου να σταματάει στο κάθετο δοκάρι του Τζουβάρα.

Ολυμπιακός Χ.Τζουβάρας Ραβανός(62΄ Βρέττος) Κικίδης Βελλής Σταύρου Φρυγανάς Κυτίνος Τζαφέρος(75΄ Ράνα) Μυτάκης Μπασινάς Τσιούνης

Όλυμπος Γ. Μωραίτης Αργύρης Σακκής Ρουμπής Α. Θωμόπουλος Ζαχαριάς Ντούρμας Σταματούκος Μακρής (85΄ Τσίγκας) Ρουμπής Κ.(75΄ Κηρύκος) Κοτρογιάνης
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ