Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με καυτό Μπασινά ο Α.Ο.Ν.Α. 2-1 τη Σκεπαστή

Συνεχίζοντας τα θετικά αποτελέσματα με τον Β.Ζέρβα στο πάγκο ο Α.Ο.Ν.Α. επικράτησε με 2-1 της Σκεπαστής.
Με τους γηπεδούχους να έχουν τις φάσεις στο πρώτο μέρος να κλειδώσουν τη νίκη στο τελευταίο δεκάλεπτο καρδιοχτύπησαν φέρνοντας μνήμες προηγούμενων παιχνιδιών.
Αυτός που έκλεψε την παράσταση με τα δύο πανέμορφα γκολ ήταν ο Θ.Μπασινάς φθάνοντας τα εφτά τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα.
Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 17΄ με δυνατό σουτ του Μπισμπικόπουλου που πέρασε δίπλα από τα δοκάρια του Μπαρμπούνη.
Η Αρτάκη στο 24΄ πήρε κεφάλι στο σκορ με έξοχο πλασέ έξω από τη μεγάλη περιοχή του Μπασινά με τον Μπαρμπούνη να μη μπορεί να αντιδράσει.
Ο πορτιέρο της Σκεπαστής στο 27΄ πήρε το αίμα του πίσω σταματώντας δύο φορές τον Λειβαδίτη σε ισάριθμα πλασέ του επιθετικού της Αρτάκης.
Από την πλευρά της η Σκεπαστή παρά τους ταχύτατους επιθετικούς δεν κατάφερε να απειλήσει την υποψιασμένη αμυντική γραμμή των γηπεδούχων.
Στο 50΄ ο Μπασινάς με ατομική ενέργεια λίγο κάτω από το κέντρο πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του πλασάροντας τον Μπαρμπούνη για το 2-0 και αναγκάζοντας τους φίλους των γηπεδούχων να τον χειροκροτήσουν.
Από εκεί και πέρα ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε με τα μαρκαρίσματα να γίνονται όλο και πιο δυνατά.
Η σκεπαστή στο 81΄ έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι με πέναλτι του Γερογιάννη  το οποίο κέρδισε ο Θαλασσινός σε μαρκάρισμα αμυντικού.
Στα λεπτά που απέμειναν οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για την ισοφάριση με τον Γερογιάννη να σουτάρει στο 87΄ και τη μπάλα να περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Τσάμαρη.

Α.Ο.Ν.Α.
Τσάμαρης Κολιόπουλος Μπαλαμπάνης Τσούτης Μπισμπικόπουλος Λούκας (44΄ λ.τ. Γκέκας)Κονόμι Λειβαδίτης Λούμπρος(73΄ Χιούσκα) Μπασινάς Μστροκώστας
Α.Ο.Σκεπαστής; 
Μπαρμπούνης Γοργομάτης Γκαρατζούδης Τσούπρος Καψάλας Ντέντης Θαλασσινός Θ. Θαλασσινός Γεωργίου Γερογιάννης Παλάτζας